2777
2789
عنوان

جهیزیه عروسیم

450 بازدید | 38 پست

سلام دوستان خوب هستین

تقریبا دو ماه دیگ عقدمه و بعد دوباره بعد یک یا دوماه عروسی و اینک وضع مالیم افتضاهه و هیچ وسیله ای نگرفتم حتی کوچسک ترین چیزا حتی پول حلقه واسه نامزدم ندارم پدرمم میدونه وضعمون چطوره ب نامزدم گفته دوماه دیگ عروسی ما حتی پول حلقه رو نداریم هیچ وسیله ای نداریم اگ بهشم چیزی بگم یه جورایی خورد میشه 

توی شهرمون هم ایچ کاری پیدا نمیشه ک انجام بدم کارای تخصصیم پول میخواد یاد گیریشون اصلا نمیدونم چیکار کنم همخ فامیلام پولدارن ولی حاظر نیستن یه وسیله بگیرن پدرمم میگ وام بگیرم برا وسیله ها و نمیگیره و هی فقط ب فکر وسیله های خونشونن داداشم با اینک مجرد و کارش خوبه اما اصلا توجه نمیکنه میبینه بدون جهیزیه موندم 

نمیدونم چیکارکنم کمکم کنید واسه کار و چیزی اگ بلدین 😔

عزیزم عقد کنی وام ازدواج میگیری

ما اینجوری نیستیم ک با وام جهیزیه بگیریم همش بر عهده دختره نامزدمم وضعش خوب نیست ولی خوب کار میکنه و جمع میکنه اون وام گذاشت بریم یه شهر دیگ برای کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیایین تاپیک اخرم برای حاجت روایی همدیگه دعا کنیم🙂💚🫂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم عقد کنی وام ازدواج میگیری

واسه خونواره ما اینجوریه ک دختر باید وسیله رو بگیر و نامزدم اون پول وام گذاشته برای خونه ک بریم جای دیگ و اینک بهم گفته ک هدفش برا پوله چیه من هیچ وسیله ای ندارم خسته شدم دیگ واقعا دنبال کار میگردم نیست هیچ

ببین ی خیر میتونه بده برو مسجدی جایی پرس و جو کن

شهرمون کوچیکه همه همو میشناسن اگ پرسیدم اینقدی پشت سرم حرف میزنن ک ابروم جلو نامزدمو و خونوادش بره

واسه خونواره ما اینجوریه ک دختر باید وسیله رو بگیر و نامزدم اون پول وام گذاشته برای خونه ک بریم جای ...

خونه وظيفه خودش هست وامت رو حتما بگیر بده وسیله

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

یعنی هم وام شما برای ایشونههم وام خودش برای خودش؟

گفته یکمش برا عروسی و بقیش برا یه خونه ک اجاره کنیم ولی بهم گفته عروسی کنیم وسیله میگیرم همرو ولی مگ میشه یه دختر بدون جهیزیه بره 

یادمه قدیم ها اینطوری بود 

سمت ما اگه پول نداشته باشند جهیزیه بخرند

جلسه میزارن. به فامیل میگن به جای هدیه عروسی ( پول)  جهیزیه بخرید.  اونوقت دیگه تو عروسی کسی پول نمیزاره. 

یکی سرویس قابلمه می‌خره 

یکی تلویزیون می‌خره 

یکی اجاق گاز می‌خره 

یکی پلو پز می‌خره 

یکی جاروبرقی می‌خره 

هر کسی در حد توانش یک چیزی می‌خره. 

یادمه مادرم برای دختر خالم جاروبرقی خرید. البته هشت سال پیش بود.  

یادمه قدیم ها اینطوری بود سمت ما اگه پول نداشته باشند جهیزیه بخرندجلسه میزارن. به فامیل میگن به جای ...

قدیما هنوز خودخواه نشده بودیم'😢

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.