2777
2789
عنوان

قرص کلومفین

185 بازدید | 8 پست

سلام من بهد ۴ماه اقدام که بی نتیجه بود رفتم دکتر‌بهم قرص‌کلومفین داد گفت از روز پنجم پری بخورم و روز ۱۳پری برم سونو واژینال ببینم تا چی شدن تخمکام بزرگ شدن یا نه 

کسی خورده بهدش رفته باشه سونو 

فولیکولاش چند شده؟

لطف میکنین اگر بگین

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

من خوردم البته پنج روز روزی سه تا فولیکولام از دوازده به نوزده بیست تا بیستو دو رسیدهالبته من تنبلی داشتم همراه با کلومفین امپول اچ ام جی هم زدم سه تا روزی یه دونه

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊

من خوردم باکلومیفن دو تا فولیکول داشتم 20و23 یبارم 27 و19 

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته به من نساخت بعد شیش دوره مصرف کیست در اوردم ولی لتروزول شیش دوره خوردم اتفاقی نیفتاد برام فقط ماهایه اخر رشد خوب نداشتن فولیام

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
من خوردم باکلومیفن دو تا فولیکول داشتم 20و23 یبارم 27 و19 

ببخشید 17و19 اشتباه شد

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
باردار شدین

دوقلو باردار شدم اما زایمان زودرس کردم مردن

دوقلو باردار شدم اما زایمان زودرس کردم مردن

عزیزم 

ایشالله باردار بشی دوباره

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)