2821
2789
عنوان

استرس دارم

96 بازدید | 15 پست

انقد از استرس ناخونام رو جوییدم که میسوزن . یه بار انقد از استرس جوییدمشون که انگشتم عفونت کرد . اسم هم دارم نفسم داره بند میاد از استرس و نفس تنگی . انگار یکی داره خفم میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۳ سالمه کلا همیشه استرس و تپش قلب دارم واسه یه امتحان کوچیک اینجوری میشم و البته امروز فهمیدم بهتری ...

نکن اینجوری فردا روزی حسرت میخوری عزیزم دنیا دوروزه اینا هم تموم میشن ببین یه راه بهت میگم دور انگشتاتو چسب بزن موقه هایی که استرس داری که به خودت اسیب نزنی یادت باشه هیچ سودی برات نداره استرس و غیره...امتحانت گند خورد به درک تو تلاشتو کردی کسی از فرداش خبر نداره که آیندش چی میشه امیدوارم موفق باشی❤️

۱۳ سالمه کلا همیشه استرس و تپش قلب دارم واسه یه امتحان کوچیک اینجوری میشم و البته امروز فهمیدم بهتری ...

عزیزم...

برو پیش روانشناس کمکت میکنه

اوضاع خونتون چطوره؟ دعوا و اینا تو خونتون هست؟مثلا مامان بابات دعوا کنن و تو از این وضعیت استرس بگیری؟

ببین فکرت رو درگیر چیزه دیگه ای کن ، خودت رو مشغول کن ، تو میتونی کنترلش کنی ، مثلا من با آهنگ گوش دادن استرسم کم میشه تو هم حتما یه چیزی می‌تونه بهت کمک کنه که استرست پایین بیاد و اینم با خودت بگو کلمه ای به نام استرس وجود نداره که الکی بخاطر چیز جزئی خودت رو درگیر کنی.

آقایون درخواست دوستی ندید که با پام میام تو لوزالمعدتون🌚🔪

عزیزم...برو پیش روانشناس کمکت میکنهاوضاع خونتون چطوره؟ دعوا و اینا تو خونتون هست؟مثلا مامان بابات دع ...

خونمون آرومه معمولا ولی از مدرسه استرس میگیرم ‌ مدرسه تیزهوشان درس میخونم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز