2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام معصومه جان

شب بخیر امیدوارم خوب خوب باشی

معصومه جان سوالاتی داشتم راجع به مو

طبع سر من گرمه و شنیدم برای روغن تراپی قبل حمام طبعی که گرم هست بهتره روغن هایی با طبع سرد استفاده کنه

حالا روغن بنفشه بر پایه زیتون و روغن مورد خریدم

اینا خوبن قبل حمام بزنم؟؟

برای بعد حمام هم، هم جوجوبا دارم هم آرگان

ساقه و جلوی موهام خیلی وزه و خشک

این روش ها وروغن ها خوبه برای من یا خیر؟

برای تقویت موخوره خشکی وزی

فعلا نمیتونم ماسک واین چیزا رو بگیرم

@Masoomeh  

سلام معصومه جانشب بخیر امیدوارم خوب خوب باشیمعصومه جان سوالاتی داشتم راجع به موطبع سر من گرمه و شنید ...

سلام عزیزم بله خوبن اتفاقا به این ماجرای طبع سر باید توجه کرد تو روغن تراپی

من سرچ کردم سازگاره برای شما این روغنا

همین چیزای طبیعی ارگانیک از صد تا کرم مو بهتره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مرسی عشق من

❤😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋