2777
2789
عنوان

در اوج نا امیدی

306 بازدید | 52 پست

در اوج نا امیدی چی کمکتون کرده خیلی ناز امیدم خیلی خیلی حالم بده نمیتونم نماز بخونم وار خدا و رحمتش نام امید شدم از اینکه هیچ اتفاق خوبی برام نمی افته دارم دیوانه میشم همه امیدان نقش بر آب شده

صبر.....

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر و زمان روفوگر خوبین

خدا خودش گفتم لا تخف و لاتحزن انا منجوک 

نترس غمگین نباس من نجاتت میدم 

نمازتو بخون اولش سخته بعدش میفهمی چرا نخوندی 

شیطان نمیزاره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من توی همچین حالتی به این فکر میکنم که این وضعیتم قطعا به نفع شیطان تموم‌ میشه 

بعد به خودم یادآوری میکنم که قبلا هم توی چنین وضعیتی قرار گرفتم و ازش عبور کردم 

و سعی میکنم روی یه برگه نعمتهایی که دارم رو بنویسم تا ذهنم آروم بگیره

من یه دختر پرانرژی ام که مذهب سبک زندگی منه 😊💚

من چند وقته نماز نمیخونم ولی مگه میشه نخونی میدونی روحمون چقدر به نماز نیاز داره خدا نیازی به نماز م ...

می‌دونم .نمیتونم بخونم حالم خیلی بده از این همه رنج دیوونه شدم دیگه هیچ امیدی ندارم

صبرم تموم شده که نام امیدم

یاد اون رویایی بیوفت ک خدا دستتو گرفت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

صبر و زمان روفوگر خوبینخدا خودش گفتم لا تخف و لاتحزن انا منجوک نترس غمگین نباس من نجاتت میدم نمازتو ...

بد بختی من اینه که خدا حتی یکبارم رنجمو برطرف نکرده که بهش امیدوار باشم