برا همه دوستام همه کار کردم نه خواهر دارم نه رفیقی نه فامیل درستی دختر خاله هام سال ب سال نمیبینمشون رفت و آمد نداریم دوستام ک هر بار مریض بودن براشون همه کار کردم الان نیستن فقط مامانم و خونوادم همین خونواده شوهرم هم ک آدم نیستن و طبق معمول قهریم باهاشون منم باردارم یعنی ی نفر بهم زنگ نمیزنه حالمو بپرسه بعد من ب دوستم گله کردم که خیلی بی معرفتی الان من خیلی پر توقع شدم یا نه اگر شماهم بودین توقع داشتین ؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه دوست صمیمی هستین پس توقع زیادی نیست که ازت یه حالی بپرسه یا بهت سر بزنه
موفق باشی
سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
اگه دوست صمیمی هستین پس توقع زیادی نیست که ازت یه حالی بپرسه یا بهت سر بزنهموفق باشی
اره دوست صمیمیم میگم ی عمل بینی کرد صدبار بهش زنگ زدم و کیک براش گرفتم رفتم عیادتش حالا من ۸ماهه باردارم حتی بهم ی زنگ نزده و برسه بیاد بهم سر بزنه فقط موقع جنسیت بچه بهم همش پیام میداد جنسیت بچه چی شد چیه همش میگه وقت ندارم اما همش استوری میزاره تو مهمونیاست و باشگاه و کلاس رقص بعد ب نظرت وقت نمیکنه زنگ بزنع ب نظرم داره میپیچونه
تا بهش پیام ندم سراغمو نمیگیره و.... خیلی دلم ازش گرفته
باورت میشه اون روز داشتم ب حال خودم گریه میکردم اینقدر شوهرم دلش برام سوخت ک حد نداره بهش گفتم اون از خانواده خودت ک سر بارداری اولم هم باهامون قهر بودن الانم همینجور اینم از دختر خاله هام اینم از دوستام 😭😭
اره دوست صمیمیم میگم ی عمل بینی کرد صدبار بهش زنگ زدم و کیک براش گرفتم رفتم عیادتش حالا من ۸ماهه بار ...
اره بنظر میرسه که داره می پیچونه!
دو حالت داره یا بخاطر حسادت بهت نمی زنگه
یا یه مشکلی با خودت داره
زیاد به این چیزا فکر نکن چون فقط خودت عذاب میدی و داغون میکنی
اصلا فکر کن همچین دوستی نداشتی
بالاخره دنیا گرده و یه روزی به هم میرسین
سالم سلامت باشی🥰
سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
عاره واقعن یه زنگ زدن ک وقت نمیخواد اصن۵دقه حرف بزنهولشون کن اینجور ادمارو نمیگم قطع رابطه ولی اگ او ...
ببین الان من هرکیو میبینم فقط ب فکر خودشه دلم میگیره واقعا میگم داریم ب کجا میریم بعد ب من میگه من اصلا وقت نمیکنم همش استوری میذاره ب مهمونیو باشگاه و کلاس رقصه ب نظرم الکی میگه باید دور همرو خط بکشم اصلا خیلی دلم گرفته هیچ کسو ندارم فقط خانوادم دیدی بعضیا چقدر دورشون شلوغه همش دوستاشون هستن فامیلاشون منکه از هیچکدوم شانس نیوردم متاسفانه