2777
2789
عنوان

پسرعمم

159 بازدید | 15 پست

سلام رفته بودیم قبرستون مراسم یکی از فامیلا بعد پسرعمم که دو سال ازم بزرگتره و مجرده هم وایساده بود با یه پسره دیگه بعد من از جلوش رد شدم به چیز اینکه من و ندیده رد شدم بعد دیدم مامانم پشت سر من باهاش سلام علیک کرد بعد که گذشت بعد ۲۰ دقیقه نیم ساعت من و دوستم وایساده بودیم رد شد یه جوری نگاه کرد به نظرتون بد شد نظرتون چیه؟

یعنی سلام نکردی بهش؟دوسش داری؟

نه من سلام نکردم بهش اما جلوتر از اون باباش بود سلام کردم گفتم من و ندیده تو اون شلوغی که پس ندیده سلام نکردم اما فک کنم دید و فهمید سلام بهش نکردم 

حس خاصی ندارم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه من سلام نکردم بهش اما جلوتر از اون باباش بود سلام کردم گفتم من و ندیده تو اون شلوغی که پس ندیده س ...

میتونی بعدها اگه دیدی عذرخواهی کنی ازش 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
شوخی میکنی یا جدی؟🤣

شوخیم چیه نه بابا از هر جهت پسر خوبیه اما اصلا به هم محل نمیزاریم مثلا امسال که کنکور و اینا بود یه سوال از من نپرسید اما از اونور داداشش پرسید چی انتخاب رشته میکنی و فلان فقط در حد یک سلام و خداحافظ جایی هم و ببینیم تمام 

شوخیم چیه نه بابا از هر جهت پسر خوبیه اما اصلا به هم محل نمیزاریم مثلا امسال که کنکور و اینا بود یه ...

چون نمیپرسه یعنی داره بی محلی میکنه بی محلی که اتفاقا داره از فضولی میمیره😂ولی چون غرور داره نمیخواد بفهمه که پیگیرشی

بنظرم یکم تحویلش بگیر 🤤

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍