2777
2789
عنوان

جطوري باكلاس باشم؟

762 بازدید | 36 پست

سلام.يه مدته همسرم حساس شده روم هي از رفتارام و لباس بوشيدنم ايراد ميكيره.ميكه باكلاس نيس اينجوري و ... .از ارايش زيادم خوشش نمياد و اينكه اصلا كم نميذاره برام و اصلا خسيس نيس.ولي من اونطور كه بايد بخاطر بجه ام كه كوجيكه نميتونم خيلي بخودم برسم و مثلا باشكاه و استخر نميرسم برم.دوس دارم اراسته باشم هميشه.جيكار كنم.حس حقارت و عدم اعتمادبنفس دارم😭😭

سعی کن 

تا اونجایی که میتونی ساده باشی

آخره باکلاسیه

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .

پوستت صاف باشه

دندون هات سفید باشه

ارایشت به اندازه باشه

لباسهات ست باشه

کیف وکفش ست بپوش

بلند نخند

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از لباسای مارک باکلاسن

من چن بار خریدم باور کن نمیدونستم مارکن. همه گفتن چه خوشگله لباست

بعدش متوجه شدم مارکه. البته لباسای مارک گرونه😔

مانتو هم باید ببینی چی واقعا بهت میاد. نه اینکه بخری بیای بیرون

ست کردن هم خیلی خیلی مهمه. لباسا اصلا نباید شنبه یکشنبه باشه

من یه شلوار دم پا دارم ترکه گرون خریدم با یه مانتو کتی یه روسری ساتن شیک با یه کیف دستی و کفش پاشنه بلند انقد با کلاس میشم یه آرایش ملایم در حد کرم رنگ روشن ابرو یه سایه ملایم چشم خییییلی خوبه