2777
2789
عنوان

کادو سر عقد

64 بازدید | 7 پست

شما برای خواهر یا برادرتون چی سر عقد کادو دادین ؟ 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

پولم کم بود ولی یه پتو دونفره گلبافت اگه داشتم براش طلا میخریدم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

پولم کم بود ولی یه پتو دونفره گلبافت اگه داشتم براش طلا میخریدم

به نظرت یه سکه پارسیان یک گرمی کم نیست؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت یه سکه پارسیان یک گرمی کم نیست؟

بستگی به توانت داره جوری که شان خودتم حفظ بشه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بستگی به توانت داره جوری که شان خودتم حفظ بشه

آخه ما هدیه عروسی میدیم سر عقد کادو نمیدیم مثلا عروسیش باید کم کم ۱۰ تومن بدم ...

آخه ما هدیه عروسی میدیم سر عقد کادو نمیدیم مثلا عروسیش باید کم کم ۱۰ تومن بدم ...

چه خوب آفرین 

من دستم نمیرسید پول بدم پتو از قسطی برداشته بودم بعد عقد دادم 😁

چه خوب آفرین من دستم نمیرسید پول بدم پتو از قسطی برداشته بودم بعد عقد دادم 😁

الان همه تقریبا دست و بالشون خالیه ..انشاالله وضعیت مالیت عالی بشه

الان همه تقریبا دست و بالشون خالیه ..انشاالله وضعیت مالیت عالی بشه

مرسییی مهربون 😘🥰