پولم کم بود ولی یه پتو دونفره گلبافت اگه داشتم براش طلا میخریدم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
آخه ما هدیه عروسی میدیم سر عقد کادو نمیدیم مثلا عروسیش باید کم کم ۱۰ تومن بدم ...
چه خوب آفرین
من دستم نمیرسید پول بدم پتو از قسطی برداشته بودم بعد عقد دادم 😁
الان همه تقریبا دست و بالشون خالیه ..انشاالله وضعیت مالیت عالی بشه
مرسییی مهربون 😘🥰