پولم کم بود ولی یه پتو دونفره گلبافت اگه داشتم براش طلا میخریدم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
آخه ما هدیه عروسی میدیم سر عقد کادو نمیدیم مثلا عروسیش باید کم کم ۱۰ تومن بدم ...
چه خوب آفرین
من دستم نمیرسید پول بدم پتو از قسطی برداشته بودم بعد عقد دادم 😁
الان همه تقریبا دست و بالشون خالیه ..انشاالله وضعیت مالیت عالی بشه
مرسییی مهربون 😘🥰