2777
2789
عنوان

تولد همسرمه

539 بازدید | 62 پست

تولد شوهرمه وضع مالیم در حال حاضر خیلی بده چون تو عروسی همش خرج شد تو عقدم هستم ۳۰سالشه چی بدم بهش؟

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه غذای خوب دعوتش کن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

ساعت ادکلن

مرسی عزیزم از قیمتای ساعت خبر داری؟ چون من وضعیت شوهرم از خانوادم بهتره ساعت ارزون زشت نیست به نظرت؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم🥺

ازمن میشنوی مردا مثل ما خانوما اهل کادوهای انچنانی و هزینه سنگین نیستن

بنظرم حال خوب براش بساز

مثلاببین با چی خیلی حالش خوب میشه بابیزون رفتن یا مثلا ی روزه برید طبیعت 

باهاش صحبت کن روراست باش بگو گلم خیلی فکرکردم برات چی بخرم ک جفتمونم خوشحال بشیم با دیدنش

بگو دوس دارم امسال تولدت ی روزه بریم طبیعت حال خوب و خاطره بسازیم برای هم

بخوای تو فشار مالی بزاریش اون کادوت دیگ ب چشمش نمیاد

مردا جیبشون خالی باشه حالشونم خوب نیس

مرسی عزیزم از قیمتای ساعت خبر داری؟ چون من وضعیت شوهرم از خانوادم بهتره ساعت ارزون زشت نیست به نظرت؟ ...

نه عزیزدلم قطعا درک میکنه مهم اینه ک به یادش بودی

ساعت تو هر رنج قیمتی هست اگرم بودجه نداری ادکلن بگیر مناسبن

مرسی عزیزم از قیمتای ساعت خبر داری؟ چون من وضعیت شوهرم از خانوادم بهتره ساعت ارزون زشت نیست به نظرت؟ ...

شما رمز موفقیتت بگو چجور شوهر پولدار تور کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجوری رنگ نوشته هاتو بنفش کردی؟

نی نی سایت 

اینو کپی کن بعد وقتی خواستی پیام بدی  اون نی نی سایت رو الصاق بزن

ادامش هر چی بنویسی این رنگیه 

رنگای دیگه هم هست آخرش نی نی سایتو پاک  کن 

اگ متوجه نشدی بگو تا تاپیکشو بفرستم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

وقتی عروسی گرفتین چجوری عقدی

عروسی خودمون نبود عروسی پسرداییش بود اپلین عروسیم بود از طرف اونا که رفتم اینم که تو عقدم خیلی روم نمیشه ازش پول بگیرم برای همین لباس و آرایشگاه که خودش میدونست داد ولی جزییات مثل ناخن و لباس زیر و کفش و کیف و مانتو و خودم گرفتم