2777
2789
عنوان

بابام منو زد

946 بازدید | 31 پست

بهم تهمت میزد ک تو پوست شکلات ریختی در صورتی من نخوردم شکلات گفتم من نخوردم ب آبجی یام چیزی نمگ‌ ب من میگ من همش تو اتاقم درس میخونم بعد گفت همچین بزنم خون بیاد ازت هیچی نگفتم بعد گفت تو خونه بهم ریختی هیچی نگفتم گف با کی میگرده این برم در هنرستان دعوا کنم در صورتی من رفیق ندارم هیچی نگفتم سکوت کردم زدم ب بازوش  دیگ کنترلم از دست دادم اونم زد تو گوشم پشتم بخدا خستم گریه م‌گرفته

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم 😔😔😔🫂🫂🫂

بخدا دگ کنترلم ی لحظه از دست دادم نفهمیدم چیکار میکنم زدم ب بازوش همچین پا شد زد تو گوشم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

درسته باهات بد رفتار کرده ولی نباید میزدی تو بازوی بابات

میگم کنترلم از دست دادم بس هر چی گفت میرزم تو خودم فشم میده میرزم تو خودم 

بخدا دگ کنترلم ی لحظه از دست دادم نفهمیدم چیکار میکنم زدم ب بازوش همچین پا شد زد تو گوشم

درکت میکنم گلم امیدوارم خدا شرایطو برات بهتر کنه

هر نر خری که درخواست دوستی میده مادرش قهوه اس☕️

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی خب اینجوری که بدتر شد

چیکار کنم بخدا الان با گریه تایپ میکنم خسته شدم دگ

درکت میکنم گلم امیدوارم خدا شرایطو برات بهتر کنه

هنوز سه سال دگ باید درس بخونم نمیزارن برم دانشگاه میگن فقط ازدواج 

رفتار مادرت هم همینطوریه باهات؟

ن ولی اونم گاهی اینجوری ولی بابام با من مشکل دار فقط هی میگ ازدواج کنه شوهر بدبختش با این کنار نمیاد فلان من فقط دیگ از پس کمبود محبت دیدم خستم یادم نمیاد ی بار هم بابام بغلم کرده باشه