2777
2789
عنوان

خواستگارم

165 بازدید | 11 پست

سلام دوستان اگر یک خواستگار براتون بیاد که دکتر باشه پزشک عمومی و خونه و ماشین و همه چی داشته باشه خانواده دار باشه پولدار باشه همه ی فامیلاشون دکترو داروساز و پرستار و تحصیل کرده باشن خلاصه از هر لحاظ خوب باشه ولی 

پیسی یا ویتیلیگو داشته باشه (برص)قبول میکنید باهاش ازدواج کنید ؟ اگ جای من بودید چیکار میکردید برای تخصصشم میخواد بره خارج 

و اینکه راجب این بیماری اگ چیزی میدونید بگید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی چیزای دیگه مثل تفاهمی که باهاش دارم و اینکه میتونم زندگی باهاشو مدیریت کنم یا نه و اینکه اصن میتونم مهاجرت کنم باهاش یا نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه پیسی از اون مشکلاتیه که من میبینم دلم یه جوری آشوب میشه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خیلی چیزای دیگه مثل تفاهمی که باهاش دارم و اینکه میتونم زندگی باهاشو مدیریت کنم یا نه و اینکه اصن می ...

ادامه: برام مهم تره از پیسی

نمیدونم چرا نصفه تایپ کردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اول راجع به بیماریش تحقیق کن ، جدا از این دکتر ها خیلی سرشون شلوغه و نمیتونه برات وقت بذاره ، و حتما باید ی علاقه ای بینتون باشه ، اگه حس خوبی بهش داری یه مدت رفت و امد کن ببین بدردت میخوره ، بجای وضعیت مالی اخلاقشو بررسی کن، اگه پول دار باشه خسیس باشه و بددهن (برای مثال) به چه دردی میخوره اخه