2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاین

180 بازدید | 38 پست

امسال کنکوریم 

طبیعیه که برنامه هام بهم بریزه؟ واقعا نمیدونم دوزادهم رو بخونم دوازدهم رو تست بزنم یا دهم و یازدهم رو 

چیکار کنم برنامه آن اوکی شه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میدونم سخته ولی باید همه ش رو انجام بدی

به امتحانای مدرسه بی اهمیت نباش چون با وجود اینکه فقط نهایی مهمه اگه از الان درست بخونی برای نهایی اذیت نمیشی 

تست هم سعی کن ترکیبی از سه سال بزنی

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
عزیزم میدونم سخته ولی باید همه ش رو انجام بدیبه امتحانای مدرسه بی اهمیت نباش چون با وجود اینکه فقط ن ...

سه روز آخر هفته میخوام به دهم ویازدهم برسم 

بقیه روزا واقعا تکالیف دبیرا اجازه اینو نمیده دهم یازدهم بخونم 

سه روز آخر هفته میخوام به دهم ویازدهم برسم بقیه روزا واقعا تکالیف دبیرا اجازه اینو نمیده دهم یازدهم ...

مگه خل شدی سال کنکور وقت تکلیف نیست ولشون کن بشین درساتو بخون

یا مشاور بگیر یا با برنامه قلمچی برو جلو

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بله🥲بین سه تا رشته بیشتر ازهمه ما تو مدرسه ایم تجربی و ریاضی ها بیکاری زیاد دارن

خدایی درسای تخصصی مارو  بشمر

تجربیا با عمومی های مهمشون اندازه  تخصصی ما نمیشه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

نهایی ها و امتحانات داخلی مهم تر از کنکور شده

تو ک قرار نیست نهایی نخونی

تکلیف دبیر نهایی تورو بیست نمیکنه

فقط باید خوب بخونی

تشریحی و تستی کنار هم

میتونی از بودجه بندی ماز هم تشریحی هارو جلو ببری

من مدرسه نمی رم اجازه گرفتم خونه بخونم چون مطمئنم مدرسه کمک نمیکنه

مخصوصا تو انسانی چون میشه خودت بخونی

تو ک قرار نیست نهایی نخونیتکلیف دبیر نهایی تورو بیست نمیکنهفقط باید خوب بخونیتشریحی و تستی کنار هممی ...

شرایط کلا فرق کرده 

کسی که سر کلاس نمیره نتیجه خوب تو نهایی نمیاره داریم تو کلاس که یه نفر نیومد سال پیش سر کلاس و نتیجه چندانی نگرفت 

شرایط کلا فرق کرده کسی که سر کلاس نمیره نتیجه خوب تو نهایی نمیاره داریم تو کلاس که یه نفر نیومد سال ...

عریزم همه مثل هم نیستن😐من کل کلاسارو نمیرفتم نمراتم از همه بهتر شده 

تازه مدرسه ی ما ک دبیرای خوبی داره

یکی تو خونه از صدتا معلم بهتر میفهمه

نهایی فقط میخواد کتاب و بجویی

سوال حل کنی