2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

1035 بازدید | 16 پست

درسته میگن فقط ۷درصد قبولی های دانشگاه مال مدارس دولتیه؟

خب یعنی یکی مثل من که نه میتونه کلاس کنکور بره نه میتونه کتابهای تست آنچنانی بخره و مدرسه دولتی میره نمیتونه دانشگاه فردوسی یا دولتی شهرش قبول بشه؟ دیدین چیزی مشابه این؟

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور؟ رقابت های انسانی هم دوسال گذشته خیلی بالا رفته

بحث رقابت نیست فقط.......بحث درساس...توی دروس انسانی برای مثال درس سختی مثل ادبیات...اگه مفهوم و بفهمی..سوالات کنکورهای گذشته و حل کنی به حدخوبی از تسلط میرسی و میتونی درصد معقولی توی کنکور بزنی..بجز درس ریاضی که اونم درحد 20 30 بزنی عالیه..اما توی درسی مثل زیست شیمی فیزیک اگه از هر مبحث بالای 200تست نزنی بعیده بتونی سوالای کنکور و جواب بدی...یا سوالات انسانی توی اکثر دروس مشابه مفهوم کتاب درسیه..اما تجربی نه متاسفانه خیلی فراتره

کتابای استو میتونی با قیمت خیلی پایین دست دو تهیه کنیمشاور هم منم مثل تو نمیتونم برم چاره ای جز خوند ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت💞

سلام عزیزم

ببین من ۲۰ سالی میشه که مدرس منطق فلسفه ام

درسته شانس قبولی اونایی که دولتین کمتره ولی صفر هم نیست

سال دیگه تاثیر معدل لحاظ میشه و اگه بتونی دروس امسالتو بالای ۱۸ بزنی از خیلی ها جلو تری چون خیلیا هستن که ترازشون بخاطر معدل اومده پایین با اینکه درصد خوبی داشتن

پس اول دروس یازدهمتو اگه نیاز به تاثیر معدل داره + دوازدهمتو بخون و سعی کن نهایی رو بترکونی

برای کنکور اختصاصی هم که باید فقط و فقط برنامه ریزی درست و مطالعه درست داشته باشی اگه میبینی نمیتونی کتاب تست و کمک اموزشی  چاپ جدیپ بخری از چاپ ۱۴۰۱ به این ور از کسایی که میفروشن میتونی تهیه کنی که هزینه هات حیلی میاد پایین تر 

بحث رقابت نیست فقط.......بحث درساس...توی دروس انسانی برای مثال درس سختی مثل ادبیات...اگه مفهوم و بفه ...

اها که اینطور

من درباره تجربی خیلی اطلاعات ندارم

ممنون بابت اطلاعاتتون

سلام عزیزمببین من ۲۰ سالی میشه که مدرس منطق فلسفه امدرسته شانس قبولی اونایی که دولتین کمتره ولی صفر ...

سلام گلم ممنونم برای حرفای ارزشمندتون  دوازدهمم پارسال معدل نهاییم ۱۷و خورده ای شد کمه؟ باید ترمیم کنم؟

سلام گلم ممنونم برای حرفای ارزشمندتون دوازدهمم پارسال معدل نهاییم ۱۷و خورده ای شد کمه؟ باید ترمیم ک ...

اگر میانگین معدلت ۱۷ هستش که خوبه یعنی اگر مثلا بیشتر دروس رو ۱۷ شدی خوب اگر نه معدل کلت شده برو درسایی که ضریب بالایی دارن رو ترمیم بزن 

بیشتر مانور کنکور۴۰۴ تا جایی که دیدم روی ازمون نهایی دوازدهم عه  اگر ۱۷ شده بیشتر معدلت لازم نیست دوباره بخوای بخونی یازدهم رو دوازدهم رو وقت بزار تا معدل خوبی بگیری برای کلاس هم میتونی از کلاسینو و … که قسطی دارن هم شرکت کنی

اگر میانگین معدلت ۱۷ هستش که خوبه یعنی اگر مثلا بیشتر دروس رو ۱۷ شدی خوب اگر نه معدل کلت شده برو درس ...

ممنون از راهنمایی شما 💞😍

واقعا مبخونداا خیلی روزام مدرسه نمیومد بیشتر حالت غیر حضوری میخوند

مدیر بی شرفم نمیزاره آنقدر اذیت میکنه