2777
2789
عنوان

وسواس فکری درباره لاغری

247 بازدید | 6 پست

سلام خوبین

ببخشید من ۱۵ سالمه و وسواس فکری شدید دارم

بزارین بهتون بگم

من خیلی قبل که وزنم ۴۲ بود و دوستام ۳۶ دلم میخواست مثل اونا باشم و شروع کردم به رژیم بد ولی دیگه ول کردم چون فکر کردم به مرور لاغر میشن ولی بعدا تقریبا یک سال پیش وزنم شد ۴۸ و من خیلی ناراحت شدم چون دوستام هنوز اونجوری بودن یا شایدم یکم زیاد شده بودن و شروع کردم دوباره به رژیم ولی بعدش بازم ول کردم چون بچه بودم و دلم همه چی میخواست و دوباره شروع کردم به خوردن و تقریبا اخرای امتحانا این سال من وزنم کشیدم ۵۷ بودم و خیلی زیاد ناراحت شدم چون پرخوری عصبی داشتم سر امتحانا 

و بعدش رژیم بد گرفتم از رژیم تخم مرغ و شیر بگیر تا آب...

و شدم ۴۸ که مریض شدم و بدنم ضعیف شد و الان ۵۰ کیلوام ولی نمیدونم کم یا زیاد و اینجوریم که هر غذایی میخورم ناراحت میشم و گریه میکنم و ۲۴ ساعته به این فکر میکنم چی بخورم چی نخورم چرا اینقد چاقم و خیلی چیزا

و قدمم ۱۵۶ هستش 

و خیلی از دوستام وزنشون ۴۵ یا ۴۰ هستن و منم واقعا دلم میخواد مثل اونا باشم:)

و ورزشم میکنم باشگاه جودو میرم

واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوشگلللل اینکارا چیه عزیزم؟در ابتدای کار باید خودت رو بپذیری قشنگم تو چه با وزن ۵۰ چه با وزن ۳۶ هر وزنی که باشی دوست داشتنی هستی پس خودت با بقیه مقایسه نکن.

اینکه بخوای به اندام مطلوبت برسی بد نیست اتفاقا خوبه این خودش یه توسعه فردی اما از راهش برو عزیزم 

هرچیزی نیاز به صبر و تلاش داره 

من با رژیم موافق نیستم چون بدن رو نابود میکنه اصلا عصبی میشی 

باید بری باشگاه و طبق برنامه ای که استاد بهت میده عمل کنی 

و انگیزه داشته باشی 

زیاد هم دیگه روش تمرکز نکن همه آدما که نباید مثل هم باشن

من خودم اول این تفکر داشتم راجب پوست صورتم ولی الان خداروشکر دارم روش کارمیکنم و تمرکزم روی اون نمیذارم

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
دختر خوشگلللل اینکارا چیه عزیزم؟در ابتدای کار باید خودت رو بپذیری قشنگم تو چه با وزن ۵۰ چه با وزن ۳۶ ...

مرسی از حرفای قشنگت نمیدونی چجوری خوشحال شدم با این حرفات

پس واقعا رژیم اینا دیگه نگیرم؟

باشگاه هم میرم کلاس جودو 

ولی میدونی میخوام غذامو یکم کمتر کنم و بجای خوراکی بیشتر میوه بخورم

به نظرت خوبه؟:)

مرسی از حرفای قشنگت نمیدونی چجوری خوشحال شدم با این حرفاتپس واقعا رژیم اینا دیگه نگیرم؟باشگاه هم میر ...

خداروشکر که خوشحال شدی دیگه هم خودت سرزنش نکن تو همه جوره خوشگلی دختر💕

آره عزیزم میوه خیلی خیلی عالیه هم ویتامین بدنت تامین میشه هم لاغر میشی 

در کنار اینکه میوه میخوری از دتاکس واتر هم استفاده کن قشنگم،یه بطری بردار یدونه خیار حلقه حلقه کن بریز توش با یذره نعنا و لیمو باهم ترکیب کن بعد آب بریز توی بطری و بطری رو بزار داخل یخچال به مدت یک ساعت و بعد یک ساعت فقط آب بطری رو بخور و بقیه رو بریز دور 

دتاکس واتر هفته ای دو بار بخور گلم 

بدنت رو سم زدایی هم میکنه 

امیدوارم به اون چیزی که میخوای برسی ولی عجله نکن هیچ وقت سرش🫂

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
خداروشکر که خوشحال شدی دیگه هم خودت سرزنش نکن تو همه جوره خوشگلی دختر💕آره عزیزم میوه خیلی خیلی عالی ...

باشه پس چشم

مرسی بابت راهنمایی قشنگت

دیگه بهش عمل میکنم🥹💗