2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مامانم نمیاد

394 بازدید | 23 پست

خودمون و خانواده ها بحث بدی باهم داشتیم ولی من کوتاه اومدم دوبار رفتم خونه مادرش ولی این نمیاد میگه حالا بزار زمان بگذره 

از این به بعد منم میخوام نرم 

ترس دارن که نکنه شوهر خواهرش بفهمه ما دعوا کردیم که اونم باد بگیره این کارارو از اون قایم میکنن 

اینسری خواهرشوهرم بگه بیا بریم خونه مامانم جلو شوهرش میخوام بگم مگه داداشت خونه مامان من میاد که منم بیام 

میخوام رسوا بشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار بقیه بفهمن دعوا دارید 

به خودش بگو نمیام همون‌طور که خانواده تو برات عزیزن از منم عزیزن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نهههههه بدتر میشه

برو یه مدت

شوهرتم یه روز راضی میشه میاد

نیادم یه مدت مشکلی نیست

ولی لج نکن گلم ازمن به عنوان خواهر بپذیر ...َ🌹🌹

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

همینو به شوهرت بگو

پای خواهر شوهرت رو تو بحث تون نکش

دفعه بعدی که خواستی بری خونه مامانت اینا اگه گفت نمیام، بگو پس از منم توقع نداشته باش بیام ولو اینکه جلو شوهر خواهرت زشت باشه. 

نه نکن اینکاروزندگیت رو خراب میکنی چرابا همسرت صحبت کن بگو منم دیگه نمیام ولی ابدا آبروریزی جلو بقیه ...

کوتاه نمیاد میگه میخواستی تو ام نیای 

اینا میترسن شوهر خواهرش بفهمه این خونه مامان من نمیاد که اونم یاد نگیره اخه خواهرش خونه مادرشوهرش نمیره