2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دوستت پاشته باشه که بهت پیام میده

اگه دوستت نداشته باشه هم ک پیام نمیده پس بازم تو بردی که کسی که دوستت نداشته رو از زندگیت حذف کردی

خودت فقط میتونی خپدتو اروم کنی 

با امید به اینده ، با اینکه این رابطه رو یه تجربه در نظر بگیری که تموم شده رفته

زمان بده شاید دو ماه شایدم یک سال دیگه ولی بالاخره عادی میشه و از پسش بر میای

خیلی وقتا احساس عشقی ک حس میکنم از عشق نیست ، بعدا با یکی اشنا میشی میفهمی چقدر همه چی قشنگتره و عشق اصلا چیز دیگه ای بوده

بدیش اینه ک مثلا طعنه میزنه زیادی شکاکع

من خودم فوق العاده شکاکم و خیلی وقتا تعجب میکنم از اینکه پوست پسرم چجوری هنوز دوسم داره ، مگه ممکنه 

بببن میتونی یا نه

اگه دوست پسرم اخلاقای منو داشت واقعا باهاش نمیموندم هرچند خودم میدونم ک تموم این گیرا برای دوست داشتن افراطی هستش

من خودم فوق العاده شکاکم و خیلی وقتا تعجب میکنم از اینکه پوست پسرم چجوری هنوز دوسم داره ، مگه ممکنه ...

گیر دادنو میدونم ولی گذشته منو ب روم میاره ولی میگه قصدم اینکه مواظب خودت باشی

گیر دادنو میدونم ولی گذشته منو ب روم میاره ولی میگه قصدم اینکه مواظب خودت باشی

بنظرم فعلا اصلا بهش پیام نده

اگه نمیخوای فرصت بدی که به هیچ عنوان فرصت نده بهش حتی دل نسوزون اگه گریه کرد و فلان 

اگه برگشت و خودت فکر کردی میتونی بهش فرصت بدی باهاش حرف بزن ، بگو اینکه میدونی یه موضوع اذیتم میکنه و باز تکرارش میکنی نشون میده که دوستم نداری 

بهش بگو جونتو قسم بخوره ک دیگه اینکارو نمیکنه و اخرین فرصتی هست که بهش میدی

اگه باز بزنی زیرش به هیچچچچج عنوان باهات برنمیگردم یکی بخاطر اینکه بهم ثابت میشه دوستم نداری و ناراحتیم برات مهم نیست ، دو بخاطر اینکه جونمم بی ارزش کردی ، سه انقدری مهم نبودم برات که بخوای خودتو اصلاح کنی

اگه هم فرصت دادی و زد زیر قولش به هیچ عنوانننن برنگرد باهاش

من۱۷ اون۲۶ من اخلاقم بد شد اون قهر میکنه همیشه ابنجوریه تا ی هفته قهر میکنه

اینکه طاقت قهرتو داره خیلی بده

کاش بهش فرصت ندی 

پسری ک دوستت داشته باشه حتی اگه تقصیر تو باشه باز میاد نازتو میکشه بعد اینکه ارومت کرد خیلی محترمانه و مهربون بهت میگه فلان کارت ناراحتم کرد حالا تو از دلم در بیار

اخه یک هفتهههه قهر

چند وقته باهمید؟