2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین 🥺

382 بازدید | 49 پست

سلام پیشاپیش ببخشید

من واقعا ب کمکتون نیاز دارم .. دختر مجردیم ک هیچ وقت نه دوستی با جنس مخالف داشتم و نه هیچ چیز دیگه .ادم معتقدیم.من از اونجایی ک خیلی رو اون قضیه بکارت حساسم و تو ضمیر ناخوداگاهم هست دوسه شب پیش خواب تجاوز دیدم و درست جزئیاتش یادم نمیاد اصلا ‌‌. فقط ی تصویر مبهم از خوابم دارم و یادمه اون دردی ک تو خوابم حس کردم و .

و صبح ک بلند شدم با دلدرد بلند شدم پریود شده بودم 

چهار روز جلوتر از موعد جوری بود ک ب خاطر خوابم از دلدردم ترسیدم رفتم سرویس دیدم پریود شدم بعد اینجوری بودم ک دستام و نگاه میکردم  ک نکنه تو خواب خودم صدمه زدم نفهمیدم .بعد دیدم نه اثری از خونی چیزی رو دستام نیست میدونم چیز رایج و منطقی ای نیست واقعا ولی ترسیدم ..چون اون احساس درد تو خواب خیلی طبیعی بود گفتم نکنه واقعا ی اتفاقی افتاده اگه پریود نشده بودم بالاخره میدیدم خونی نیومده خیالم راحت میشد ک تو اوج خواب و ... اشتباها کاری نکردم پریود ک هستم و شدیدا دلم درد میکنه ولی خب همش ب این فکر کردم ک نکنه اون احساس درد منشایی تو واقعیت داشته باشه راستش من اصلا چیزی یادم نمیاد .خوابم سبکه ها .ولی اونشب تو خواب و بیداری بودم انگار اینجور خوابارم از نگرانی زیادم میبینم ولی کلا بهم ریختم فقط یادم میاد بین خواب و بیداری با هودم فکر میکردم اگه بکارتم اسیب ببینه چی .. بعد خودم در جواب تو فکرم میگفتم مهم نیست ب جهنم ‌.من واقعا شرایط خونوادگیم خوب نیست شرایط روحیمم همینطور .. افسردگی دارم و وسواس فکری شدید .. شرایط دکتر رفتنم ندارم ...توروخدا بگین با این وسواس چ جوری کناربیام و چ جوری ب یاد بیارم اون شب و . لطفا اگه فکر میکنید ب هر دلیلی ممکنه اسیب دیده یا ندیده باشه بهم بگین .معذرت از همگی ..جز اینجا نمیتونم با کسی در میون بزارم .خانوادتا هم خودم و بقیه رو بکارت حساسیم و ی زمان ازدوام کنم بابام میفرسته ک بگه دختر سالم تحویل دادیم 

بعد از قضیه دوسه شب پیش دارم روانی میشم 

تورو قران کمکم کنید خدا انشاالله ب زندگیتون برگردونه کمکاتونو

گمشده در جنگل متروکه ی افکار ...

در کل حالت خارج از خواب هم توی خواب دیدن اثر می ذاره 

که همون پریود شدن باعث شده اون خواب رو ببینید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل حالت خارج از خواب هم توی خواب دیدن اثر می ذاره که همون پریود شدن باعث شده اون خواب رو ببینید

هرچی فشار میارم ب خودم ی چیزی یادم بیاد نمیاد ک نمیاد ...

دارم دق میکنم .. اگه الکی الکی کاری دست خودم داده باشم واقعا ی بلایی سر خودم میارم .. من دختر پاکی بودم همیشه نباید این اتفاق افتاده باشه🥺

ممنون از جوابتون شرایط دکتر رفتن ندارم اصلا😭

عیبببب نداره منم همچین وسواسی داشتم 

سر خودتو شلوغ کن 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
هرچی فشار میارم ب خودم ی چیزی یادم بیاد نمیاد ک نمیاد ...دارم دق میکنم .. اگه الکی الکی کاری دست خود ...

پارگی پرده که به این راحتی نیست 

مگر این که ضربه شدید وارد بشه 

که اون هم خون ریزی به انداره پریود نداره و بیش از یک روز هم طول نمی کشه 

و احتمال داره علت خواب دیدن شما همون پریود شدن باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

عزیزم پاک ک شدی برای آرامش روح و روانت برو دکتر زنان بگو معاینه کنه

هیچ جوره شرایطش نیست ب خدا 😭

دیگه دارم داغون میشم تو این زندگی .... دیگه نمیکشم واقعا

عیبببب نداره منم همچین وسواسی داشتم سر خودتو شلوغ کن

دیگه واسه من خیلی زیاده سر همه چی ..

اصلا دست و دلم ب هیچ کار و هیچی نمیره :(

دیگه واسه من خیلی زیاده سر همه چی ..اصلا دست و دلم ب هیچ کار و هیچی نمیره :(

منم همینم دیگه پیر شدم سر وسواس 

وسواست رو درمان کن 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
پارگی پرده که به این راحتی نیست مگر این که ضربه شدید وارد بشه که اون هم خون ریزی به انداره پریود ندا ...

میگم ی وقت خاک بر سرم زبونم لال انگشتی چیزی تو خواب داخل نکرده باشم 

ولی خب اون درد داره ادم میفهمه 

اصلا هیچی نمیدونم ... فقط دارم سرش پیر میشم

بله میدونم .. پریودم ک اصلا وقتش بود و دل دردام و نشونه های دیگم میگن این دقیقا پریودیه 

ولی اینکه خون دیگه ای قاطیش باشه نمیفهمم ..یعنی اون موقع چیزی شده باشه خدایی نکرده ...

اصلا نمیتونم اروم بگیرم