سلام پیشاپیش ببخشید
من واقعا ب کمکتون نیاز دارم .. دختر مجردیم ک هیچ وقت نه دوستی با جنس مخالف داشتم و نه هیچ چیز دیگه .ادم معتقدیم.من از اونجایی ک خیلی رو اون قضیه بکارت حساسم و تو ضمیر ناخوداگاهم هست دوسه شب پیش خواب تجاوز دیدم و درست جزئیاتش یادم نمیاد اصلا . فقط ی تصویر مبهم از خوابم دارم و یادمه اون دردی ک تو خوابم حس کردم و .
و صبح ک بلند شدم با دلدرد بلند شدم پریود شده بودم
چهار روز جلوتر از موعد جوری بود ک ب خاطر خوابم از دلدردم ترسیدم رفتم سرویس دیدم پریود شدم بعد اینجوری بودم ک دستام و نگاه میکردم ک نکنه تو خواب خودم صدمه زدم نفهمیدم .بعد دیدم نه اثری از خونی چیزی رو دستام نیست میدونم چیز رایج و منطقی ای نیست واقعا ولی ترسیدم ..چون اون احساس درد تو خواب خیلی طبیعی بود گفتم نکنه واقعا ی اتفاقی افتاده اگه پریود نشده بودم بالاخره میدیدم خونی نیومده خیالم راحت میشد ک تو اوج خواب و ... اشتباها کاری نکردم پریود ک هستم و شدیدا دلم درد میکنه ولی خب همش ب این فکر کردم ک نکنه اون احساس درد منشایی تو واقعیت داشته باشه راستش من اصلا چیزی یادم نمیاد .خوابم سبکه ها .ولی اونشب تو خواب و بیداری بودم انگار اینجور خوابارم از نگرانی زیادم میبینم ولی کلا بهم ریختم فقط یادم میاد بین خواب و بیداری با هودم فکر میکردم اگه بکارتم اسیب ببینه چی .. بعد خودم در جواب تو فکرم میگفتم مهم نیست ب جهنم .من واقعا شرایط خونوادگیم خوب نیست شرایط روحیمم همینطور .. افسردگی دارم و وسواس فکری شدید .. شرایط دکتر رفتنم ندارم ...توروخدا بگین با این وسواس چ جوری کناربیام و چ جوری ب یاد بیارم اون شب و . لطفا اگه فکر میکنید ب هر دلیلی ممکنه اسیب دیده یا ندیده باشه بهم بگین .معذرت از همگی ..جز اینجا نمیتونم با کسی در میون بزارم .خانوادتا هم خودم و بقیه رو بکارت حساسیم و ی زمان ازدوام کنم بابام میفرسته ک بگه دختر سالم تحویل دادیم
بعد از قضیه دوسه شب پیش دارم روانی میشم
تورو قران کمکم کنید خدا انشاالله ب زندگیتون برگردونه کمکاتونو