2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 52 پست
خیلی خیلی ممنونم که جواب منو دادین امیدوارم منم به زودی حالم خوب بشه خوشحالم براتون که حالتون خوب شد

قربون شما،انشاالله شما هم خیلی زود خوب میشید نگران نباشین بهتون قول میدم خوب میشین فقط باید تحمل کنین تا قرص به بدنتون بسازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر این قرص برای حافظت بد نبود؟ خیلیا میگن کند ذهن شدن

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
من یک ساله دارم میخورم،دکترم ماه پیش برام نصف کرد،روزی ۵۰ میخوردم الان نصفش رو میخورم،واقعا برام‌معج ...

سلام ممنون میشم جوابمو بدین

قرصتون رو ادامه میدین یا قطع کردین؟میشه بپرسم اگه قطع کردین دیگه هیچ وقت حال بدیاتون برنگشت؟

سلام ممنون میشم جوابمو بدینقرصتون رو ادامه میدین یا قطع کردین؟میشه بپرسم اگه قطع کردین دیگه هیچ وقت ...

سلام بله هنوزم دارم میخورم،پارسال دکترم تدریجی قرص رو قط کرد بعد از ۳ماه از قط قرص دوباره پنیک شدم و رفتم دوباره دکترم تجویز کرد