2821
2789
عنوان

عمل بینی🥴😑

208 بازدید | 24 پست

دوستان من ۶ماه و ۲۰روزه عمل کردم از نیم رخ بینیم حرف نداره ولی از روبه‌رو نمش خیلی گرده بخام کروتون تزریغ کنم دمتر هزینه میکیره؟ به نظرتون بزنم ؟🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بینیم و عمل کردم خیلی ورم دارهنمیدونم چکار کنم دیکاحساس میکنم از دندون دردم هم مبشه

باید صبر کنی وذمش میخوابه

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

تو چقدر خوشگل و باکلاسی . 

موندم اون آقاهه چ جور پشتش ب توهه .... من که دایم دارم نگات میکنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مردم عکس شون رو تو اینستا و توییتر میذارن اونم کاملا بی حجابهم حجاب و پوشش شون اوکیههم عکس نامناسبی ...

همه چیزو حجاب میبینی؟😂

من روی صحبتم با حجابش بود؟ توهم زدیا

🌱

هزینه کروتون زیاد نیست 400تومانه .... 

ولی  زدن یا نزدنش تشخیص دکتره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مردم عکس شون رو تو اینستا و توییتر میذارن اونم کاملا بی حجابهم حجاب و پوشش شون اوکیههم عکس نامناسبی ...

اینجا ک میترسن عکس بذارن ب خاطر شناسایی شدن کاربریشونه ک حرفای توش میزنن ک دوست ندارن  بقیه  آشناها بدونن