2777
2789
عنوان

یه مهمونی سمی

338 بازدید | 15 پست

مادر شوهرم بعد از دوسال داره میاد خونمون. درکل بگم یه مهمونی سمی داریم فردا دوسال پیش سر دخالت هاشون باهاشون دعواکردم  ودیگه نرفتم خونشون و ارتباطم رو قطع کردم باهاشون. خیلی خوشحالم حس میکنم یه جورایی دارن میان منت کشی

شوهرم پارسال قرار داد خونه رو بدون مشورت من زد بنام مادرش الان داره میاد قرار داد رو امضا کنه ایکبیری خانوم

غذا چی بپزم بنظرتون؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چ خوش خیالی داره میاد منت کشی😏داره میاد ریاستش تو زندگی پسرشو به رخت بکشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سندخونتون ینی یا تمدید اجاره خونه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تو چ خوش خیالی داره میاد منت کشی😏داره میاد ریاستش تو زندگی پسرشو به رخت بکشه

اینم شانس ماس چیزی هم بخوام به شوهرم بگم فکرمیکنه بخاطر پولشه این مرد نفهم اصلن درک نداره بگه اگه من رفتم از دراین خونه بیرون دوراز جون افتادم مردم زنم با دوتا بچه بدون ریالی پول چ خاکی میخواد تو سرش بریزه.  مادرش هم از اون ادما نیس دلش بسوزه بگه بذار پول پیششون رو بدم زن و بچش اواره نمونن ک......

اینقدر کینه ای نباش دوسال گذشته هر جی برای مامان.. خودت میذاشتی براش بذار...دلت راصاف کن به خاطر شوه ...

چرا نباشم؟همه آینده ام بخاطر دخالت هاشون خراب شد اگه اینا جلو پام سنگ نمینداختن  الان براخودم منبع درامد داشتم و دستم تو جیب خودم بود 

چرا نباشم؟همه آینده ام بخاطر دخالت هاشون خراب شد اگه اینا جلو پام سنگ نمینداختن الان براخودم منبع د ...

ببین گلم خودمون هستیم که اجازه دخالت به دیگران میدیم یعنی هردو. البته من شما وهمسرتون را نمیدونم چطورید.ولی از کجا همه تصمیم‌های شما را میدونه.

دوم اینکه . شما اطلاع ندارید از وضعیت قرار دادجای سوال داره ....آیا همسرتون ناراحت از این وضعیت ارتباط.که اگر اینطوره به نظرم کانال تنها مسیر ارامش عضوشید تا همسرتون کامل همراهتون بشن

ببین گلم خودمون هستیم که اجازه دخالت به دیگران میدیم یعنی هردو. البته من شما وهمسرتون را نمیدونم چطو ...

اینا تو خوانواده اشون حریم خصوصی ندارن مثلا من اگه یه لباس یخرم ۶ تومن شوهرم بدون کم و زیاد میذاره کف دست خانواده اش . اصن جو زندگی من خیلی سمیه ب زور دارم تحمل میکنم مشاوره و. ..... هم زیاد رفتما اما تاثیری نداشته

اینا تو خوانواده اشون حریم خصوصی ندارن مثلا من اگه یه لباس یخرم ۶ تومن شوهرم بدون کم و زیاد میذاره ک ...

شما این که میگم‌ امتحان کن .شوهرت اگر شما را زن با سیاست بدونه وبهت اعتماد کنه مطمئن باش حل میشه...اول هم تجربیات خانمها را بخون که کلی مشاوره رفتن ولی الان خیلی راضین ..مهارت را یاد بگیر مردها ساده تر از این حرفها هستن.کانال عالیه .البته خودتون صلاح میدونید