2777
2789

چطوري همسرت تنها ميره مسافرت حالا كربلام كه باشه؟!!!!!!

كلا من تو باورم نميگنجه مرد متأهل تنها بره مسافرت !

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیکارش کردید؟مختصر میشه بگید؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
حیلی نامرده . الان از اداره اومدم غذا اوردم خورد تو کولش میوه گذاشتم . و رفت خونه پدر و مادرش خداحاف ...

علت قهرش چی بوده ؟

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

از فردا برو بگرد با دوستات قرار بزار تو خونت مهمونی بده دخترا تا صبح به جرز دیوار هم بخندین لذت ببر با بچه برو تیاتر پارک گردش باغ وحش از این چند روز لذت ببر به چیزای بدم فکر نکن خوش باش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design