2777
2789
عنوان

کسی تعبیرخواب بلده خواب عجیب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
میتونم بیام خصوصی عزیزم؟؟

نه گلم هرچی میخای بپرس اگه جوابش در توانم باشه بهت میگم 

اسی استغفار  استغفار استغفار  کلید بچه دار شدن همینه

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بگو ببینم تعبیر داره یا نه ..

دیشب خواب دیدم برگشتیم شهرستان یعنی همون لحظه که رسیدیم دیدم مامانم می‌خواد بره از این مغازه های که وسایل خونه میفروشن …چیزای قشنگی هم داشت اتفاقا😂🥲

خلاصه بعد خرید من به پدرم گفتم ماگ حرارتی می‌خواد مدرسه شروع شده برای قهوه و اینا بابام گفت نمیخرن /: منم در کمال تعجببب که هیچوقت همچین چیزی بهم نمیگه گفتم چرا تو که هیچی برای من نمیخری و کلی داد و بیداد کردم

یکم بعدش عروسی بود نمی‌دونم عقد بود نمی‌دونم برای کی هم بود

سه چهار تا زن لباس مشکی مجلسی پوشیده بودن داشت میرقصیدت

کلا رنگ روشن نبود بینشون

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم هرچی میخای بپرس اگه جوابش در توانم باشه بهت میگم اسی استغفار استغفار استغفار کلید بچه دار ش ...

حس ششمتون که تایپیک زدین

۵ تا صلوات تم براتون فرستادم

محمد(پسرخالم) حسی داره یا به چشم خواهر میبینه؟

اسمم مهسا عزیزم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

حس ششمتون که تایپیک زدین۵ تا صلوات تم براتون فرستادممحمد(پسرخالم) حسی داره یا به چشم خواهر میبینه؟اس ...

مرسی مهربونم . ازت خوشش میاد و دوستت داره نگاهش قشنگه اما هنوز تصمیمی برا ازدواج نداره که بگه شما یا کس دیگه

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

دیشب خواب دیدم برگشتیم شهرستان یعنی همون لحظه که رسیدیم دیدم مامانم می‌خواد بره از این مغازه های که ...

از خرید تا عروسی !با لباس مشکی!!خریدت که بعدا تو جهیزیه خریدنت مشخص میشه دعواش نکنیا بابارو سر خرید این چیزارو طفلی رو (اگه متاهلی سر خرید خونه ای چیزی یه بحثی با بابا یاپدرشوهره داری) ...با لباس مشکی به نظرم میاد بعد از مراسم فوت کسی یا شهادت اینا مراسم ازدواجه برای اون طرفی که هرکیه نه شما ..من اینجوری تعبیرش کردم ..

مرسی مهربونم . ازت خوشش میاد و دوستت داره نگاهش قشنگه اما هنوز تصمیمی برا ازدواج نداره که بگه شما یا ...

قربونت عزیزم🤍🥲

درسته ، ممنونم

ببخشید عزیزم ، یعنی مشکلی با اختلاف سنیمون نداره؟

و خاهراش از چیزی خبر دار نیستن علاقه من به اون؟

چرا تابستون اصلا نگاهم نمیکرد؟گاهی شوخی می‌کرد اما اصلا مثل سابق نه نگاه می‌کرد تازه بعضی وقتا هم احساس میکردم ازم فرار میکنه 

از خرید تا عروسی !با لباس مشکی!!خریدت که بعدا تو جهیزیه خریدنت مشخص میشه دعواش نکنیا بابارو سر خرید ...

مشکل‌مالی نداریم

فعلا هم قصد ازدواج با کسی ندارم 

ممنونم عزیزم❤️زحمت کشیدین

قربونت عزیزم🤍🥲درسته ، ممنونمببخشید عزیزم ، یعنی مشکلی با اختلاف سنیمون نداره؟و خاهراش از چیزی خبر ...

خواهش گلم . خواهراش بفهمنن هم مخالفت انچنان نمیکن حس میکنن فعلا به کیس ازدواج نگاهت نمیکنه عزیزم . چند سالتونه?

دیشب خواب دیدم برگشتیم شهرستان یعنی همون لحظه که رسیدیم دیدم مامانم می‌خواد بره از این مغازه های که ...

عزیزم خوابت تعبیر نداره اصلا . فقط اون قسمت مشکی پوش ها نشان زن هایی که از خانواده مرفه و ثروتمندن