ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ده میلیون واقعا زیاده به نظرم جدی مثلا یکی واسطه کن بهش بگه بعد شماره کارتم بهت میدم ی ۴تومن برا من ...
روم نمیشه به کی بگم
برای خودش هم روم نمیشد
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
بگو تا نیم ساعت دیگه انتقال بده یه چیزی خریدم باید تسویه کنم کم آوردم الان مغازه ام
حالیش نمیشه
میگه باید برم عابر بانک
آپ کار نمی کنه.همه اش بهونه میاره