2777
2789
عنوان

خیلی چلمنم

170 بازدید | 8 پست

جز درس انگار کار دیگه نکردم

نه اعتماد بنفس نه عزت نفس

نه روابط اجتماعی

نه حرف زدن

نه متاقعد کردن بقیه

هیچیییی

چیزی که خیلی مهمتر از درس و دانشگاهه

نمیدونم چی کنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس خوخنا همینن من همینطورم

اخه یجایی باید تغییر کرد

چون این رویه واقعا اسیب زنندس

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

منم همینم والا کل زندگیم درس 

اعتماد بنفس زیاد ندارم 😕

و نه روابط اجتماعی آنچنانی 

و الانم که موقع دانشگاه رفتن شده عزا گرفتم 

یکی از دوستام میخواد بره دولتی شهر دور دو تا دیگه هم که می‌خوان برن پیام نور من موندم این وسط تنها خانواده نمی‌زارن برم دولتی شهر دور نمی‌دونم چیکار کنم از یه طرف میگم برم با دوستام پیام نور بعد میگم نکنه خوب نباشه پیام نور ضرر کنم پشیمون بشم از یه طرف هم آزاد میگن خوبه ولی من برم تنهام تو‌ یه دانشگاه بزرگ نه دوستی نه چیزی و متاسفانه اینجوریم که با هر کسی سریع نمیتونم صمیمی بشم و میترسم اونجا چند سال تموم تنها بدون نه دوستی نه رفیقی نه کسی بخونم 

منم همینم والا کل زندگیم درس اعتماد بنفس زیاد ندارم 😕و نه روابط اجتماعی آنچنانی و الانم که موقع دان ...

رفیق اینا حالا ولش روابطو باید قوی کرد

پیام نور واقعا بدرد نمیخوره

به والدینت بگو هر خطری که تو شهر دور هست تو شهر نزدیکم هست پس دلیلی واسه مخالفت نداره چون دولتی خیلی بهتره

بچه مثبت تو یی بقیه اداتو در میارن دختر😂😂

به چدردم خورد مثبتیم تو زندگیم بجز درس😂

رفیق اینا حالا ولش روابطو باید قوی کردپیام نور واقعا بدرد نمیخورهبه والدینت بگو هر خطری که تو شهر دو ...

باور کن بار ها بهشون گفتم ولی کو گوش شنوا چند تا از اقوام رفتن شهرا دور سختشونه خوابگاه اینا هم میگن نمی‌خواد بری بشیم شهر خودمون بخون 

روابط هم من واقعا تلاش میکنم ولی استرس دارم باز به خاطر محیط دانشگاه آزاد 

من خودم یه دختر معمولیم اینجوری نیستم که نرسم به خودم ولی نکه دیگه خیلی برسم و خوشگل باشم قیافه معمولی دارم و ههی استرس محیط اونجا رو دارم احساس میکنم دانشگاه آزاد خیلی به خودشون می رسن و پره از دخترای خوشگل و با روابط خوب و میگم که نکنه خوب سازگار نتونم بشم