2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من نمیدونم مذهبی هستم یا نب اجبار خانوادم چادر میپوشماز نماز و روزه ک قبلا دوس داشتم زده شدمبا پیامب ...

اجبار بده قبول ندارم خودمم بچمو مجبور نمیکنم چون خانوادم مجبورم نکردن هیچ وقت انتخاب خودم بوده

این کاربر از این تاریخ تعلیق داعم

😂گیر دادن بهمون خوب گفتی مذهبی متاهل خدا رو شکر خوشبخت خوشبخت بیخیال یه عده عضو شدن به دلایلی.... ت ...

انشالله هرروز عشقتون بیشتر شه  

این کاربر از این تاریخ تعلیق داعم

من نمیدونم مذهبی هستم یا نب اجبار خانوادم چادر میپوشماز نماز و روزه ک قبلا دوس داشتم زده شدمبا پیامب ...

عزیز دلم حیفه آخه حداقل واجبات رو انجام بده⚘️🌹🌺 نماز و روزه رو ترک نکن 

اگه بدونی اهل بیت چقدررر ما رو دوست دارن... ببین منم وضعیت تو رو داشتم ولی کلیپای استاد شجاعی و پناهیان نجاتم دادن و درمورد خدا و سختی های زندگی و... دیدم عوض شد. 

@ostad_shojae

@Panahian_ir

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

به حرف مردم بخوای فک کنی که هر روز به یه سازی باید برقصی. ما مگه بخاطر حرف مردم مذهبی ایم!؟ 

مهم اینه خدا و اهل بیت از آدم راضی باشن.

اتفاقا من اطرافم تقریبا همه ی مذهبی ها ازدواج کردن ولی غیرمذهبی ها یه دونه خواستگار هم ندارن.  

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷