2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید

402 بازدید | 18 پست

اول صبحی بهمون گیر دادن 

بنویسید متاهلید یا مجرد اخه الان میگفتن دخترای مذهبی خاطرخواه ندارن  

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من نمیدونم مذهبی هستم یا نب اجبار خانوادم چادر میپوشماز نماز و روزه ک قبلا دوس داشتم زده شدمبا پیامب ...

اجبار بده قبول ندارم خودمم بچمو مجبور نمیکنم چون خانوادم مجبورم نکردن هیچ وقت انتخاب خودم بوده

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

😂گیر دادن بهمون خوب گفتی مذهبی متاهل خدا رو شکر خوشبخت خوشبخت بیخیال یه عده عضو شدن به دلایلی.... ت ...

انشالله هرروز عشقتون بیشتر شه  

من نمیدونم مذهبی هستم یا نب اجبار خانوادم چادر میپوشماز نماز و روزه ک قبلا دوس داشتم زده شدمبا پیامب ...

عزیز دلم حیفه آخه حداقل واجبات رو انجام بده⚘️🌹🌺 نماز و روزه رو ترک نکن 

اگه بدونی اهل بیت چقدررر ما رو دوست دارن... ببین منم وضعیت تو رو داشتم ولی کلیپای استاد شجاعی و پناهیان نجاتم دادن و درمورد خدا و سختی های زندگی و... دیدم عوض شد. 

@ostad_shojae

@Panahian_ir

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

به حرف مردم بخوای فک کنی که هر روز به یه سازی باید برقصی. ما مگه بخاطر حرف مردم مذهبی ایم!؟ 

مهم اینه خدا و اهل بیت از آدم راضی باشن.

اتفاقا من اطرافم تقریبا همه ی مذهبی ها ازدواج کردن ولی غیرمذهبی ها یه دونه خواستگار هم ندارن.  

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷