2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبون نیش دار بدبخت پر از عقده دل همه رو میشکونمخدا داره جوابمو میدهدارم تاوان میدم:)

تو اگر حال و روزت خوب بود اینکارارو نمیکردی 

نه فقط تو، هممون.

بنظر من ادمی ک دلش آرومه و زندگیش به کامشه اعصابشم ارومه خیلیم اهل حال اینو اونو گرفتن نیست. 

میخام بگم همشم تقصیر تو نیست اعصابت خورد میشه این حرکتارو میزنی. اینکارارو بذا کنار یکم سعی کن پخته تر رفتار کنی شاید خدا هم کمکت کرد زندگیت ب کامت شد عزیزم

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
هرشب دارم توبه میکنمینی توبه کنم همه چی دذست میشه عین قبل خدا بهم رو میکنه!؟

خدا خیلی کریمه میگه صد بار اگه توبه شکستی باز برگرد من آغوشم بازه به سمتت .توبه ولی الکی نیست توبه رو بشکنی خودت از لحاظ روحی حالت بد میشه .یه تصمیم جدی بگیر به خدا نزدیک شو فک کن این جهان خالیه هیچکس نیست و فقط خدا،خدای توعه عاشقش شو

هرشب دارم توبه میکنمینی توبه کنم همه چی دذست میشه عین قبل خدا بهم رو میکنه!؟

شما کار بدی نمبکنی ک بخای توبه کنی  خدا ام قبول کنه رفتارات اشتباهه که باید اصلاح کنی رفتارای اشتباه باعث زندگی بد و مشکلات عصبی برا خودتون میشه چ ربطی به خدا پیغمبر داره

من شرمنده ی خدام 😭

شرمنده خدا و هیچکسم نباش رفتارات درست کن اعصابتو اروم کن کار به کار کسی نداشته باش زبون ببند هرجا جاش نیس حرف نزن حرفاتو بسنج با خودت بگو اینکارا  این حرفا برام هیچ منفعتی نداره جز دردسر

افرین بهت دقیقا چ قدر خوب منو فهمیدی

ما دو نفر مثل شما داریم به قول اون دوستمون بالاتر گفتن شما باید پخته تر عمل کنی الان اینا ک میگم سنشون بالا هس ولی رفتارای ناشایسته ناپخته دارن حرفای بیجا ناپخته میزنن مثلا پیرزن ۷۰ ساله هس بجای یه گوشه بشینه حرف دهنش بفهمه هر نیش کنایه میبینه به هرکی میپرونه اینا باعث شده زندگی خودش بچه هاش نابود بشه