2777
2789
عنوان

پسرای پرنسس😐😒

176 بازدید | 17 پست

یکی ازینا گیرم اومده سر همه چیز قهر میکنه هی ناز میکنه هی لوس بازی درمیاره خستم کرده چیکار کنم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

براش پاستیل بخر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاااات

البته اگه تایپت پرنسسه یذره ازش تعریف کن برگرده😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

براش پاستیل بخر

بخدا میاد میگه برام شیرکاکائو بخر🤣🤣🤣

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
کااااتالبته اگه تایپت پرنسسه یذره ازش تعریف کن برگرده😂

نه والا تایپم پرنسس نیست غلط کنم باشه. 

ولی خب دوستش دارم حیوونو

ادمی که دوست داشته باشه سر همه چی سازگاری نشون میده که مبادا قهر و دعوا پیش بیاد، پسرای این دوروزمون از بس دختر دروبروشونه این اداهارو درمیارن بالاخره این نشد اون یکی 😏🤦🏻‍♀️

ادمی که دوست داشته باشه سر همه چی سازگاری نشون میده که مبادا قهر و دعوا پیش بیاد، پسرای این دوروزمون ...

تا جایی که من میدونم دختر دورش نیست گوشیش همش دست منه  مگه این که گوشی دیگه ای داشته باشه😂

نه والا تایپم پرنسس نیست غلط کنم باشه. ولی خب دوستش دارم حیوونو

خو اشتبات همینه

قحط پسر نیس که اونم فهمیده هرکاری کنه تو باز میمونی خودشو گرفته

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

فایده ندارن خوشگل بود می ارزید منت کشی

اخه بدبختی طرف اول کراشم بود. میگن با کراشتون نرید تو رابطه تصوراتتون بهم میریزه همینه

تا جایی که من میدونم دختر دورش نیست گوشیش همش دست منه مگه این که گوشی دیگه ای داشته باشه😂

انشالله که همینطوره عزیزم 

منم کلی گفتم نگفتم با کسی درارتباطه 

ولی من باشم همینو بهش میگم که اگه ادم کسی رو بخواد این همه با قهر و نازکردناش طرفو اذیت نمیکنه.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792