2789
عنوان

زایمان طبیعی

409 بازدید | 33 پست

خانم گلایی که زایمان طبیعی داشتین

اول کیسه ی آب پاره میشه بعد دردا شروع میشن

یا اول دردا بعد کیسه ی آب

میانگین تایم درد کشیدن چقده؟؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

اول درد شروع ميشه وقتي به اوجش ميرسه و دهانه رحم كاملا باز ميشه اگه كيسه آب پاره نشده باشه پارش ميكنن و ديگه كم كم ني ني مياد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیز برای هر کسی متفاوته من اول کیسه ابم پاره شد بعد باامپول فشار دردا شروع شد از۸صبح درداشروع شد۱۰و ...

هم تختیم تو بیمارستان اول درداش شروع شدن بعد اومدن کیسه ابشو پاره کردن

عزیز برای هر کسی متفاوته من اول کیسه ابم پاره شد بعد باامپول فشار دردا شروع شد از۸صبح درداشروع شد۱۰و ...

همین که نمیدونی چه جوری میشه آدمو دق میده

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
هم تختیم تو بیمارستان اول درداش شروع شدن بعد اومدن کیسه ابشو پاره کردن

منم اينجور بودم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

برا هرکس یه جوریه. به تعداد همه خانومایی کهزایمان طبیعی داشتن و دارن،روند زایمان هم متفاوته. بستگی به شکم چندم بودن،وضعیت دهانه رحم،انقباضات،ورزش و خیلی چیزای دیگه داره

گاهی اول کیسه پاره بعد درد گاهی درد از چند روز یا چند ساعت قبل شروع بعد کیسه پاره ولی من تا روز زا ...

پس چه جوری زایمان کردی؟؟؟؟

بستگی داره خیلیا دردهاشون شروع میشه بعد میرن بیمارستان و حتی به صورت عمدی کیسه آبشون رو پاره میکنن براشون.خیلی ها هم از اول کیسه آبشون پاره میشه.البته اگه از اول کیسه آب پاره نشه بهتره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز