2777
2789

همین الان حس ششمی بهم گفت عاشقم نیست و فقط بهم حس داره و باهم ازدواج نمیکنیم 

حالم بد شد واقعا ...

کاش نمیگفت 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

واقعا به حس ششم باور داری؟ همینطوری ندیده و نشناخته؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

حس ششم الکی هست 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس زده شدن خیلی حس تلخیه. آدم هیچوقت فراموش نمی‌کنه، شاید بعد از اون آدمای زیادی بیان تو زندگیت، شاید خودش بعدن پشیمون بشه و سراغت بیاد اما هیچ‌وقت نمیتونی فراموش کنی که یه زمانی یه نفرو خواستی و اون تو رو پس زد...

واقعا به حس ششم باور داری؟ همینطوری ندیده و نشناخته؟

نمی‌دونم واقعا..خودم سردرگمم پناه میبرم به این چیزا

اینا هم که اینطوری حالمو بد میکنن

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
حس ششم الکی هست

خدا کنه..

بخدا اعتقادی که نی نی سایتی ها به حس ششم دارن به کارما و  خدا و حضر عباس ندارن   

اینقده فکرتون درگیر نکن گلم   خدا بخاد انشالله خدا صلاح ببینه عاشقتم میشه

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
خرافاته

خدا کنه..

خوب نمی پرسیدی تا اینجوری نشی😅

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

پس زده شدن خیلی حس تلخیه. آدم هیچوقت فراموش نمی‌کنه، شاید بعد از اون آدمای زیادی بیان تو زندگیت، شای ...

دقیقااا..😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792