2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

399 بازدید | 43 پست

سلام شبتون بخیر باشه 

کاربر آقا هستم 

چند روزیه درد خیلی زیادی توی قفسه سینه ام احساس میکنم ، دیشب از شدت درد  از خواب پریدم  یجوری که انگاری  خیلی سفت و سرد شده باشه 

کسی میدونه دلیلش چیه ؟ 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت چپ یا راست 

اگه چپ یه پرانول بگیر از داروخانه بهتر میشی 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
هر دو طرف ولی قسمت چپ خیلی شدیدترهپرانول چیه؟

قرصه واسه درد قلب 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
من مشکل قلبی دارم ولی سابقه همچین چیزی نداشتم و درد شدید داره تو بعضی تایما

آهان 

امروز تو ماشین بودم یهو خیلی درد شدیدی گرفت  بعد چند دقیقه بهتر شد ولی همچنان دردش هست

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

فشار عصبی رو‌ نمی‌دونم ولی چند روزی نمیتونم برم دکتر به هر حال ممنونم 🌷

حتما دکتر برید پدر من ی بار صب از درد دست و پا نمیدونست چکار کنه دستا و پاهاش بشدت درد میکرد بریمش درمانگاه دکتر گفت معدسه براش سرم زدن امپول زدن اما خوب نشد خاله بابام دکتره تا فهمید گفت سری بیاد بیمارستان قلب بردیمش فهمیدیم سکته کرده دکتر میگفت خدا رحم کرده دلش برا بچه هاش سوختع ک خطر رفع شده . خدایا شکرت

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی