2821
2789
عنوان

حقیقت تلخ🙂🖤

143 بازدید | 7 پست

خیلی ها هستن که برای داشتن چیزی تلاش میکنن ممکنه اون چیز وسیله شغل آدم یا هر چیز دیگه ای باشه اما تا به حال به این فکر کردین که هر چیزی که به دست می‌آوریم رو یک روز از دست میدیم؟

وسیله یه روزی غیر قابل مصرف میشه...یه روزی از شغلی که داریم بازنشسته میشیم..ثروتمون به بچمون میرسه...آدمِ مهمِ زندگیمون فوت میشه.

ما حتی اختیار این بدنی که توش زندگی میکنیم هم نداریم این بدن برای همیشه برای ما نیست یک روز تاریخ انقضاش میگذره و از دستش می‌دیم و تبدیل به روح میشیم.

گاهی وقت ها آرزو میکنم کاش مادرم انقدر باهام خوب نبود که ترس از دست دادنشو داشته باشم گاهی آرزو میکنم کاش خاطرات بچگیم انقدر قشنگ نبودن که حاضر نباشم بزرگ بشم و گاهی هم آرزو میکنم کاش انقدر سر وسیله هام حساس نباشم وقتی یه چیزیم خراب میشه یا از دستش میدم انقدر ناراحت نشم.

«همونقدر که برای داشتن چیزی دیوونه میشیم همونقدر هم از دست دادنش دیوونه مون می‌کنه!»

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما خودمونم تا همیشه نیستیم

پس این چیزا مهم نیست

و توقع بی جاییه که بخوایم تا همیشه باشن

نمیدونم تلخه شیرینه یا بیمزه ولی خب حقیقته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2824
2823
2791
2779
2792