2777
2789
عنوان

صاف و ساده بودن یا سیاست داشتن

200 بازدید | 7 پست

باسیاست ها همیشه برا  ساده ها نسخه میپیچند که محتاط باش، خود واقعیتو به همه نشون نده، احساساتت رو بیان نکن. به شیوه های خاص رفتار کن تا مردم ازت سواستفاده نکنن و همه جا تو موفق بشی. 

صاف و ساده ها هم برای باسیاست ها نسخه میپیچند که خوده واقعیت باش، حرف مردم برات مهم نباشه همیشه صادق باش و احساسات خودت رو برای عزیزانت بیان کن. 

از نظر شما کودوم روشه زندگی درسته 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
صاف و ساده بودن
1
9%
باسیاست بودن
4
36%
نصف باسیاست بودن و نصف صاف و سادگی
1
9%
آینه بودن با افراد ساده ساده برخوردن کردن و با سیاستمدار ها باسیاست
5
45%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم خودم صاف و سادمنمیتونم با سیاست بشم

چند سالته؟ 

من تو هیفده سالگی هر کاری میکردم نمیتونستم باسیاست باشم همه چیم واقعی بود. 

اما الان ناچارن مجبورم با برخی افراد تو محل کار و...  باسیاست رفتار کنم تا از کار اخراج نشم 🥲

ولی دنیای واقعیه نوجوونی  ارزشش میلیاردها برابره دنیای سیاست و ادم بزرگ ها بود 

چند سالته؟ من تو هیفده سالگی هر کاری میکردم نمیتونستم باسیاست باشم همه چیم واقعی بود. اما الان ناچار ...

۳۶

میخواما یه کم سیاست داشته باشم

ولی نمیتونم انگار ذاتیه

شایدم یکی بتونه خودشو عوض کنه

۳۶میخواما یه کم سیاست داشته باشمولی نمیتونم انگار ذاتیهشایدم یکی بتونه خودشو عوض کنه

من به نظرم هیچ نسخه ای برای دیگران وجود نداره ببین چه جوری حالت بهتره. 

مثلا خیلیا میگن باشوهر باید با سیاست رفتار کنی. 

اون زندگی رو که من بخوام احساساتم رو از شوهرم پنهان کنم درامدم و...  رو از شوهرم پنهان کنم که مبادا پرو نشه دو زار نمیرزه. 

واقعا خانه و خانواده یعنی حریم امنه ادم.  

به نظرم سیاست برای غریبه ها و همکارا لازمه و باید باشه. 

اما واسه خانواده،  اگه اون زندگی به جدایی ختم شه بهتره تا این همه عذاب دادن به خود