2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چن وقت ؟ درسته اکس ها به درد نخور هستن ولی چقدر دلم میگیره از اینکه مال من جوری رفت ک پشت سرشم ن ...

قبلا اینستا داشتم گاهی ریپ میزد ولی دیگه انفالو کردمش که ازم خبری نداشته باشه حالا بعد ۵ ۶ ماه پیام داده

یه سریا واقعا حالشون خرابه مثلا من یکیو بلاک کردم بعد چند روز دیدم اونم منو بلاک کرده 🤣

تو سرمه بلاک کنم

ولی دوست دارم قبلش برم ی پیام بنویسم که نمیبخشمش و اینا بعد بلاک کنم🥲😂

قبلا اینستا داشتم گاهی ریپ میزد ولی دیگه انفالو کردمش که ازم خبری نداشته باشه حالا بعد ۵ ۶ ماه پیام ...

من حدود چهار ماه میشه ک تموم کردیم و فک کن تا چهارماه من جلوی خودمو گرفته بودم ک هیچ پیامی بهش ندم ولی نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و ماه چهارم گند زدم به یه بهونه ای بهش پیام دادم پیام اولی رو جواب داد و دومی رو جواب نداد اون منو نمی‌خواد هضمش خیلی سخته برام خیلی ولی باید کنار بیام می‌دونم ک دیگ نباید چشم انتظار باشم و تو نبود من خیلی اتفاق ها افتاده ولی بازم چشام اشکی هست

من حدود چهار ماه میشه ک تموم کردیم و فک کن تا چهارماه من جلوی خودمو گرفته بودم ک هیچ پیامی بهش ندم و ...

الهی بگردم🥲من وقتی به رفتاراش باهام فکر کردم باعث شد که بتونم جلو خودمو بگیرم جوابشو ندم وگرنه که منم میخواستش الانم از اینکه پیامشو پاک کرده ناراحتم .

خیلی دلم میخواد پیام بدم و بگم نمیبخشمت

الهی بگردم🥲من وقتی به رفتاراش باهام فکر کردم باعث شد که بتونم جلو خودمو بگیرم جوابشو ندم وگرنه که م ...

اخه میدونی موضوع من دوستی نبود که..تقریبا شبیه نامزدی بود خواستگار رسمی بود و زیر نظر خانواده ها آشنا شدیم سه ماه خوب بودیم ولی دوبار باهم بحث کرده بودیم ک خانواده هاش در جریان قرار گرفتن و گفتن این به دردت نمیخوره هرمدلی پرش کردن گفتن دختر خوبی نیس احتمالا دوس پسر زیاد داشته به درد ازدواج نمیخوره و....کلی حرف های بد راجب من زده بودن تااینکع پسره ماه چهارم یهو سرد شد و عقب کشید فک کن تو این مدت هم به همه منو گفته بود به همکارهاش گفته بود به دوستای مشترکمون گفته بود که من نمی‌خواستم درجریان باشند ولی همه مارو فهمیدن با عقب کشیدن اینا من خیلی خورد شدم بین خانوادم و بین همکاران باعث شد از محیط کارم بیام بیرون ضربه مالی هم خوردم از هر جهت شکستم ولی اون رفت پشت سرش هم نگا نکرد 

اخه میدونی موضوع من دوستی نبود که..تقریبا شبیه نامزدی بود خواستگار رسمی بود و زیر نظر خانواده ها آشن ...

وای عزیزم🥲خدا ازش نگذره

کلا تو این روابط اونی که ضربه میخوره ما دختراییم پسرا میرن و یادشون نمیاد

وای عزیزم🥲خدا ازش نگذرهکلا تو این روابط اونی که ضربه میخوره ما دختراییم پسرا میرن و یادشون نمیاد

نمیدونی چقدر اذیتم..همه میگن فراموش کن ولی مگه میشه ؟ طرف بیاد آبرو برات نزاره و وقتی استفاده هاشو کرد خدافظ....یه خانم بود ک دوست اینا بود اون خواهرش رو برا این در نظر داشت خیلی رو مغز اینا بود ک از من دست بکشم تا خواهرش رو با این اوکی کنه حتی به من گوشزدشو داده بود ...روز آخری هم ک پسره گفت نمی‌خواد مادر و خانوادش قایم شده بودن هیچ خبری ازشون نبود انگار ک من بی کس و کارم به همین راحتی منو له کردن من هیچی نتونستم بگم...تو این چهار ماه فقط گریه میکنم و نماز میخونم ولی می‌دونم ک افرادی ک تو خانوادش حضور داشتن انقد پرش کردن ک منو نخواد

نمیدونی چقدر اذیتم..همه میگن فراموش کن ولی مگه میشه ؟ طرف بیاد آبرو برات نزاره و وقتی استفاده هاشو ک ...

عزیزممم🥲خدا جای حق نشسته بی جواب نمیمونه رفتار همشون فقط باید صبر کرد