2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر شوهر هسن بیان

207 بازدید | 26 پست

اگه با عروستون قهر باشین  قبلا مادرتون خواست شما رو اشتی بده ولی شما نخواستین و از عروستون خیلی پولدار تر باشین با خواست خودتون .اون تو جمعی که شما باشین اصلا حرف نزنه و سرش پایین باشه .و گاهی تنها بشینه سرش با بچه گرم کنه و با بقیه جمع گرم نگیره و با دخترای شما خوب باشه ...چه فکری دربارش میکنین .فکر میکنین عروستون چجوریه ؟؟ بد اخلاق یا روابط اجتماعی بلد نیست یا فکر می‌کنید از خداشه با شما آشتی کنه ولی شما نمیخواین

حس میکنم زیاد روش زوم شدم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پیچیده اش کردی غرورت روبذا کنار آشتی کن

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

خواهر شوهر و رنداداش کلا ابشون تو یه جوب نمیره

ما یه روز باهم خوبین یه هفته قهر...همون یه روز خوب بودنه از دماغمون در میاد😂

ولی نمیتونم‌کلا کات کنم بخاطر داداشم

ترجیح میدم به جای اینکه راجع بهش فکر کنم، خیلی بالغانه راجع به مشکلمون باهاش صحبت کنم و ماجرا رو مدیریت کنم. از قهر کردن بیزارم. خیلی منفعلانست.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

من شاغلم زن داداشم اگه جایی برم با من میاد بیرون ، لباس بخرم اونم میخواد آرایشگاه هر کاری داشته باشم اونم میخواد هزینه شو من باید حساب کنم اگه حالش بد باشه داداشم نباشه من باید ببرمش بازم از ویزیت تا دارو با حساب منه، ظرفی چیزی بخوام بخرم زودتر از من چند تا برمیداره بازم با حساب منه، خانوم توی مسیر خسته میشه هوس خوراکی می‌کنه تا کافی شاپ میبینه باید بریم گرونتربن رو سفارش میده از منو بازم با حساب منه، نبرمش جایی یهو زنگ میزنه اجی سر راهت اینو واسم بخر بازم با حساب کنه وضع مالی داداشم هم خدا رو شکر خوبه، اینا به کنار داداشم کلی براش خرج میکنه، اما خودش منو ی شکلات دعوت نمیکنه، تازه خودش هم واسم میگیره کلاس برام می‌زاره از روی موذب بودن خودم مجبورم بخرم واسش گاهی میگه حساب میکنم بعدا باهات اما این بعدا هنوز نیومده عقده داره انگار ، واقعا داره حالم ازش بهم میخوره می‌خوام دیگه بگم کارتم خالیه ندارم فقط به اندازه این مبلغ دارم بابا شعور هم خوبه دیگه رو دادم بهت شعور داشته باش ماهی کم کم 1 تومان خرجش میشه از من، به من راهکار بدین چطور رفتار کنم باهاش 

یادم انداختین اعصابم خراب شد بعد میگن خواهر شوهرا بدن بابا بعضی عروسا جنبه احترام ندارن 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه