2777
2789
عنوان

طوبی امشب

359 بازدید | 11 پست

دوستان سلام

غذایی که امشب جلوشون گذاشتن از گوشت زنی بود که بهشون گفت اعتماد نکنید؟ آخه عق زدن...

ویه چیز دیگه طوبی و این پسره سعید چه نسبتی داشتن که طوبی گفت مثل یه خواهر میخواستم کنارت باشم و مثل یه مادر دوسِت داشته باشم؟

توی انتفاضه ی شعبانیه چه اتفاقی افتاده بود؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

آره گوشت زنه بود مثلا 

طوبی زن عموی ساعد بوده

انتفاضه شعبانیه هم دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم صدام حرم امام حسین رو زده بوده و کلی از شیعه ها رو کشته بوده 

دقیق نمی‌دونم سرچ کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اخرین سریال صدا وسیما دیدم پایتخت 6 بود عید99

باشه😂

ولی این جواب سوال من نبود

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
آره گوشت زنه بود مثلا طوبی زن عموی ساعد بودهانتفاضه شعبانیه هم دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم صدام حرم ام ...

اها

زن عموش چطوری بوده؟

مگه قبل فخر الدین ازدواج کرده بود؟

سعید و ساعد برادرزاده های فخرالدین بودن

من فک میکردم فامیلای شیثن

سریالو از اول ندیده بودم فکر میکردم خواهر زاده هاشن

من فک میکردم فامیلای شیثنسریالو از اول ندیده بودم فکر میکردم خواهر زاده هاشن

درسته خواهرزاده های شیث و برادرزاده های فخرالدین بودن

منم از اول ندیدم خوشم نمیومد هفت هش قسمتی هست میبینم زیاد دوسندارم سریالشو ا سر بیکاری بمیبینم.مادرم ا قسمت اول دیده 

درسته خواهرزاده های شیث و برادرزاده های فخرالدین بودنمنم از اول ندیدم خوشم نمیومد هفت هش قسمتی هست م ...

ممنون عزیزم