2777
2789
عنوان

حس تنهایی

64 بازدید | 8 پست

خیلی حس تنهایی میکنم😔💔دو هفته مریض بودم خانواده شوهرم هیچ سراغی ازم نگرفتن امروز رفتم خونشون به مادرشوهرم گفتم سلام خوبی برگشت گفت چرا بد باشم😐😔💔نمیدونم چرا فقط بامن اینجور رفتار میکنه با عروسا دیگش هرچی بگن بهش تحویلشون میگیره منم برگشتم خونه به شوهرم بگم یا نگم؟😔💔خیلی حالم گرفته شوهرم خونه نیست دارم گریه میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززممم من هستم قشنگممم گریه کن سبک شی ولی سعی کن خانواده شوهرت انقدری کمرنگ باشن تووزندگیت ک حرفاش ...

😔😔😔من تو یه شهر دور از خانوادمم کاش پیشم بودن خیلی دلم گرفته حس میکنم بی کسم

😔😔😔من تو یه شهر دور از خانوادمم کاش پیشم بودن خیلی دلم گرفته حس میکنم بی کسم

منم با اینکه با مادرم اینا فاصله کمی داره خونم ولی ماهی شاید یبار یا دوبار برم

خونه مادرشوهرمم خیلی کم میرم

عوضش تنهایی رو میمرستم

کتاب مبخونم

باشگاه میرم

با دوستام چت میکنم

با دخترام عشق میکنم

اشپزی و پخت دسر و غذا های جدید رو امتحان میکنم

وقات رو پر کن زوم کن رو موفقیت و حال خوب خودت ن رفتار بقیه

منم با اینکه با مادرم اینا فاصله کمی داره خونم ولی ماهی شاید یبار یا دوبار برمخونه مادرشوهرمم خیلی ک ...

هروقت میرم خونشون اونقدر تلخ حرف میزنه انگار دشمنی باهام داره الانم که رفتم خونشون تا رسیدم گفتم سلام خوبی بهم گفت سلام چرا بد باشم منم زدم بیرون کل راه گریه کردم از این حرصم میگیره با عروسا دیگشون که زبون درازی میکنن تاحالا ندیدیم بدرفتاری کنن اما من که اروم و ساکتم هرکاری میخوان میکنن تو زندگیم میخوان سرک بکشن بخدا دارم دیوونه میشم چقدر بگم مهم نباشه اما نمیتونم بی احترامی ببینم ساکت بشم و دلم نشکنه

هروقت میرم خونشون اونقدر تلخ حرف میزنه انگار دشمنی باهام داره الانم که رفتم خونشون تا رسیدم گفتم سلا ...

قهر کن عزیزم سر سنگین باش ب خودت احترام بزار ب شعورت شخصیتت غرورت الوبت خودت باش 

من احقدرررر شکستم تا ب این درجه از بی اهمیتی رسیدم۱۲ سال عذاب کشیدم تا ب اینجا رسیدم 

فحش

تحقیر

کتک 

بی مخلی

تا مرز طلاق رفتم

منم ی دختر ساکت ارون بی سر زبون بودم میرسیدم خونه نادرشوهر کار نیکردم تا برگردم فک‌میکردج دوسم دارن اینحوری

اخ ک یادم میفته چقد خریت کردن از خودن بدم میاد

الان انقدررر زخم خوردم تو زندگیم انقدرر اذیت شدم دوسدارن هرکسی حرفی بهم نیزنه رو هوا قورتش بدم 

خیلی جنگی و دعوایی شدم 

و متاسفانه ن ب چی ی اعاقاد دارم حتی خ...د...ا

نه ب چیزی دل بستگی دارم جز جدرناد و بچه هام ون از قهر و دعوا کسی دلخور میشم

شخصیتت رو قوی ن ک این رفتارا برات گرون تموم نشه

قهر کن عزیزم سر سنگین باش ب خودت احترام بزار ب شعورت شخصیتت غرورت الوبت خودت باش من احقدرررر شکستم ت ...

منم مثل توام بخدا میرم طرف میشورم تمیزکاری میکنم اما بازم نمیگن دستت درد نکنه 😔💔به چشمشون نمیاد تا غذا که دوس داره رو میپزم میفرستم واسشون اما دستم نمک نداره

منم مثل توام بخدا میرم طرف میشورم تمیزکاری میکنم اما بازم نمیگن دستت درد نکنه 😔💔به چشمشون نمیاد تا ...

منم یوقتا میدیدی غذام کم اومده ها ولی سهم مادرشوهرمو میفرسادم

حماقت محض بود کارم فاصله گرفتن ارزش ادمو بالا میبره با سیاست رفتار کردن خیلی اثر گذلره