2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم💔

183 بازدید | 12 پست

امروز مامانم بی اجازه چیزی ک همش استفاده میکردمو انداخته دور .. خودش میدونست همیشه ازش استفاده میکنم اما انداخت بیرون عصبانی شدم گفتم چرا میندازی دور گفت خراب بود البته خرابم بود اما باز میتونستم استفاده کنم

کلی عصبانی شدم حالم بد شدد خیلیییی چیزای بدی بهش گفتم میدونم کارم اشتباه شد اما سر این مواقع اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم هرچی از دهنم در میاد حتی یا بدونم بی تقصیره اخه دست خودم نیسسس عصبی میشم.... تازه هم بهش گفتم تو از لج من انداختیش بیرون خیلی ناراحت شد الان پشیمونم💔از خودم متنفرم بخاطر اینکه نمیتونم جلوی عصبانتیم رو بگیرم. ۱۶ سالمه ممکنه بخاطر سنم باشه یا ربطی نداره؟   موقع های عصبانیت ب طرف هرچی ب ذهنم میرسه میگم با اینکه میدونم بعدش پشیمون میشم. چرا اینطورم چیکار کنم بجز روانپزشک؟

کاربری دست دوتا خواهره🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم اینجورم ولی سعی کن جلوی خودتو بگیری و کنترل کنی مامان منم دوسه تا از مانتو هامو بی اجازه رفته پا ...

ببخشید خندم گرفت🤣🤣🤣🤣💔

چرا اینطورن اخه🥲💔

کاربری دست دوتا خواهره🌸

از الان ک سنت کمه سعی کن رو اعصابت مسلط باشیکنترل کن خودتو راه برو آب بخور،محلو ترک کن در اینده مشکل ...

وقتی پر میشم حالم شدیدن بد میشه واسه همینه کلی چیزای بد میگم... یکم عصبیم اره اما دست خودم نیس

کاربری دست دوتا خواهره🌸

ببخشید خندم گرفت🤣🤣🤣🤣💔چرا اینطورن اخه🥲💔

خودمم بهش فکر میکنم خندم میاد حالا خوبه جنازه اینارو دیدم بعضی از لباسام که به کل غیب میشن حتی تیکه پارشونم پیدا نمیکنم بعد خودشو میزنه به اون راه تازه اصلا کهنه هم نیستن نو نو میبره سربه نیست میکنه به نظرم درست بشو نیست باید عادت کنیم😂😂😂

خودمم بهش فکر میکنم خندم میاد حالا خوبه جنازه اینارو دیدم بعضی از لباسام که به کل غیب میشن حتی تیکه ...

خب ما سر این مواقع عصبی میشیم پس یاد بگیریم در اینده با بچه هامون اینطور نشیم😂😂

کاربری دست دوتا خواهره🌸