ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 عنوان پشیمونم😭 180 بازدید | 7 پست بچه کسی که رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران بخونهیعنی رتبه اش خوب بوده؟؟حدودا چند بودهاین مشاوره گرفتم قراره شماره تلفن بفرسته پول واریز کنم برایداغونم و پشیمون چون رتبه اش خوب نیست😭😭😭😭😭 من فکر کردم دانشجو ادبیات فرهنگیانه ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1403/07/05 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 خجالت میکشم چطور بگم نمیخوام ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 کارش چی خوبه یا نه کسی که این رشته شه. بنظرم کارش خوب نیست ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
sania76 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 6582 کسی که این رشته شه. بنظرم کارش خوب نیست خوب پس بهش زنگ بزن بگو اگه روت نمیشه حضوری نرو تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 خوب پس بهش زنگ بزن بگو اگه روت نمیشه حضوری نرو عزیزم مجازیه کلا ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
sania76 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 6582 عزیزم مجازیه کلا آها خوب معلومه آدم رودروایسی هستی بهش بگو عزیزم مگه پول علف خرسه به علاقه خودت فک کن تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 آها خوب معلومه آدم رودروایسی هستی بهش بگو عزیزم مگه پول علف خرسه به علاقه خودت فک کن آرم از ناراحتی استرس میخرم انگار برنامه این هفته رو فرستادهبهش بگنم پول این هفته رو میدم پشیمون شدمبخدا خجالت میکشم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹