2777
2789

حالم خیلی بده تا الان بخاطر دخترم تحمل کردم سعی کردم مادر قوی باشم براش ولی حیف ک نشد

خستم از دست شوهرم مث حیون باهام رفتار میکنه کتکم میزنه و اخرم میگه اینا کتک نبستند میگه زن اگه زن باشه کاری نمکینه شوهرش بزنش در صورتی ک‌خودش مقصرع😭😭😭امشب با دسته طی ژدماز دردش نفسم بند اومد ولی اخر گفت حقته و رفت بیرون خاستم برم قهر نذاشتم بچمو گرفت ک نرم تقمیم گرفتم خودمو بکشم سر دوراهی موندم تنها دلبستگیم دخترمه 😭😭😭😭😭

فکر کردی خودت بکشی چی میشه؟ 

شوهرت به 40 روز نمیذاره بگذره زن میگیره

خودتم هرگز ارامش نداری اون دنیا 

بچتم بدبخت و بی مادر میشه 

مگه اینجور مردهای اشغال ارزش دارن که به خاطرشون خودت بکشی؟ 

فدات شم بلند شو اب بزن صورتت خودت جمع و جور کن 

مادر قوی 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ضربه اصلیشون رو زمانی میخورن ک پدرومادر دعوا کنند وشاید صحنه هایی ازقبیل کتک وفحش و......ببینند

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

فکر کردی خودت بکشی چی میشه؟ شوهرت به 40 روز نمیذاره بگذره زن میگیرهخودتم هرگز ارامش نداری اون دنیا ...

چی بگم حالم خیلی بده دعوا هاش ب کنار اینکه‌پشیمون نمیشه اینکه طلبکاره حرصم در‌میاد بچه بیچارم از صب داره نگام‌میکنه میگه مامان چته با اینکه سنی نداره میفهمه

چی بگم حالم خیلی بده دعوا هاش ب کنار اینکه‌پشیمون نمیشه اینکه طلبکاره حرصم در‌میاد بچه بیچارم از صب ...

معلو مه که پشمون نمیشه و بازم طلبکاره 

نه فقط شوهر تو که اکثر مردا همینن 

چون یه غریبه اس 

توقع نداشته باش ازش 

بیین عزیزم منم عین تو بودم حرصم میگرفت اما یه روز به خودم قبولوندم تنها کسی که واقعا عاشق ادمه مادره فقط مادر 

شوهر یه غریبه اس فقط، چرا اینقدر توقع داری ازش که وقتی بی مهری میبینی به خودکشی فکر کنی 

معلو مه که پشمون نمیشه و بازم طلبکاره نه فقط شوهر تو که اکثر مردا همینن چون یه غریبه اس توقع نداشته ...

اخه خیلی زبون بازه خانوادگی توی زبون معروفن جوری مقصرت میکنه جوری حرف میزنه میشم ادم بده خانواوم خیلی قبولش دارن من اقد مظلومم ک نمیتونم از حق خودم دفاع کنم یا کتکم میزنه یا کاری میکنه ک من بشم ادم بدع فک کردی برم قهر براش مهمه با خانوادش ابذومو میبرن زن داداشش زفت قهر پدرشوهرم خانوادش هرجا نشستن گفتن عروسمون خیانتکاره و...ابرو بدبختو بردن اخرم اشتی کردن رفتن سر زندگیشون ولی حرفا پشت سرش مونده....

اخه خیلی زبون بازه خانوادگی توی زبون معروفن جوری مقصرت میکنه جوری حرف میزنه میشم ادم بده خانواوم خیل ...

سخته درسته. اما بازم توجیح خوبی برای خودکشی نیست  قشنگم

هر زمان خواسی به خودکشی فکر کنی فقط یک لحظه تصور کنی مادرت رو که سر خاکت پیر میشه 🥺

توبه کن که دیگه حتی فکرشم نکنی عزیزم