2777
2789
عنوان

دیگه اون ذوقو ندارم واسه طرفم

68 بازدید | 8 پست

دیگه ذوق نمیکنم واسه حرفای عاشقانه و قشنگ اون کسی که باهاشم 

اون شور و هیجانو ندارم روحم افسرده شده 

همش دپم مضطربم دوست دارم فقط بخوابم چیزی نفهمم 

کاریم نکرده خیلیم خوب بوده و دوسش دارم ولی نمیدونم چرا ته دلم یجوریه احساس میکنم یه‌چیزی غلطه این وسط

دیگه نه رفتار بچگانه ای دارم نه بهونه میگیرم نه حال و حوصله ای دارم حس میکنم روحم پیر شده🚶🏻‍♀️

کسی این شکلی بوده؟ چرا اینطوری شدم…

منم اینجوریم عزیزم منتها شوهرمه

اون حرفایی که نباید میزدو تو بحث و دعوا زد چند بار بخشیدمش ولی خب به خودم اومدم دیدم هر روز دارم مرور میکنم هر روز فکر میکنم کم کم همینا باعث شد مثل شما بشم با اینکه چند وقته خیلی خوب شده ها ولی دلم چرکیه 

فقط دوست دارم بره بیرون واقعا حوصلشو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه مدت همه همینطوری میشن

خب بابت چیه؟ اما اون هنوز گاهی اوقات هیجانو از حرف زدنش رفتاراش میتونم ببینم اما منی که اونقد شر و شیطون بودم و دختر بچه الان مثه ۵۰ ساله ها حرف میزنم

منم اینجوریم عزیزم منتها شوهرمهاون حرفایی که نباید میزدو تو بحث و دعوا زد چند بار بخشیدمش ولی خب به ...

واقعا مثل اینکه جنس زن همین شکلیه 

اول کلی ذوق و شر و شور داره تلاش میکنه برای همه چی بعد هی کم کم یه سری حرفا میشنوه یه سری چیزا میبینه هی میریزه تو خودش بعد به خودش میاد میبینه دیگه هیچ دل سرزنده ای براش نمونده… امان از روزی که روح زن سرد بشه…

واقعا مثل اینکه جنس زن همین شکلیه اول کلی ذوق و شر و شور داره تلاش میکنه برای همه چی بعد هی کم کم یه ...

اره واقعا 

امیدوارم همه ی زندگی ها شاد باشه

به زندگی خودم که نگاه میکنم میبینم هیچ لذتی توش نیست

اره واقعا امیدوارم همه ی زندگی ها شاد باشهبه زندگی خودم که نگاه میکنم میبینم هیچ لذتی توش نیست

ایشالا 

اره میدونم چی میگی

زندگی میکنی مشکل خاصیم نداری ولی حال دلت خوب نیست انگار یچیزی کمه