2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرد بهم اولش پشیمون بود روز بعدش گفت توافقی جدا شیم

عزیزم تو طلاق نگیر بخاطر بچه‌ات درسته سخته اما درست میشه صبر کن زود طلاق بگیری اون راحت میشه تو میمونی و دو تا بچه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

منم طلاق گرفتم و فقط دنبال اینم به همین زودیا شوهر کنم تا بترکه... چون بهم گفت هیچکس غیر من تورو نمیگرفت🙂 تو هم تو اولین شرایطی که برات پیش اومد ازدواج کن.. ک...ن لق همشون

حداقل تاپیکای قبلتون رو پاک کنید که دروغاتون لو نره. سه روز پیش شوهر داشتی الان طلاق گرفتی😐

توافقی جدا شدیم عزیزم تهمت نزن منم حق طلاق داشتم

زندگیم تک دخترمه🩷

منم طلاق گرفتم و فقط دنبال اینم به همین زودیا شوهر کنم تا بترکه... چون بهم گفت هیچکس غیر من تورو نمی ...

نه دیگه بهش فکر نمیکنم گور بابای شوهر

زندگیم تک دخترمه🩷

چطوری تو پنج روز جدا شدین خاستگاریم رفت عقدشونه حالا

اشنا داشتم عزیزم واسه طلاق مهریه امم بخشیدم دختره هم کسی بود که باهاش بهم خیانت کرد همکارش هست

زندگیم تک دخترمه🩷

توافقی جدا شدیم عزیزم تهمت نزن منم حق طلاق داشتم

حق طلاقم داشته باشی  دو ماه روند اداریش طول میکشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم طلاق گرفتم و فقط دنبال اینم به همین زودیا شوهر کنم تا بترکه... چون بهم گفت هیچکس غیر من تورو نمی ...

ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه. 

بچت پیش پدرشه؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅