2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه های ۳ساله تون چنده؟؟؟

10802 بازدید | 13 پست

سلام.دخترم ۳سالشه وزنش خیلی کمه نگرانشم اصلا اشتها نداره دکتر تغذیه هم بردم گفت ۳کیلو کمبود وزن داره .۱۲کیلو وزنشه گفت باید ۱۵به بالا باشه خیلی نگرانم دارویی هم که تجویز کرده دخترم اصلا نمیخوره خیلی کلافم نمیدونم چکار کنم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پسر من 3 سالگی حدود 14 یا 15 بود

اما چیزی که من تو این چند سال فهمیدم

اولا بچه ی خودتو با هیچ بچه ی دیگه ای مقایسه نکن

ثانیا اگه می بینی بچه ت به اندازه ی کافی از همه ی گروههای غذایی میخوره اما وزن نمی گیره اصلا نگران نباش. همین که بدنش کمبودی نداشته باشه کافیه

بعضی بچه ها تحرک زیادی دارن و طبیعیه که وزن گیریشون کند باشه

چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
عزیزم پسر من 3 سالگی حدود 14 یا 15 بود اما چیزی که من تو این چند سال فهمیدم اولا بچه ی خودتو با هی ...

عزیزم همه چی هم میخوره ولی کم .دکتر تغذیه که بردم بدنشو انالیز کرد گفت چربی و آب بدنش خیلی کمه ماهیچه هاش ضعیفه واای خیلی ناراحت شدم .الان ۱ساله وزنش همینه 

دختر من ۳ سالشه ۱۳ کیلو هست  من نگران قدشم ۹۳

عزیزم برای قدش ببرش زیر نظر دکتر.حالا دکتر دخترمن گفته قدش خوبه ولی گفتم برای قدشم دارو تجویز کرده .بچه سه ساله دکتر گفت نرمالش ۹۵باید باشه .

عزیزم ببر پیش دکتر طب سنتی 

یه دکتر خوب

بیخودم خودتو نگران نکن

من حقیقتادخیلی حرفای این دکترارا تأیید نمیکنم اینقدر بلا سر این نردم آوردن

یه دکتر طب سنتی سمت تهران نو هست که واسم قابله قبوله 

به هرکسی اعتماد ندارم دوست داری شنارشو بدم

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
عزیزم ببر پیش دکتر طب سنتی  یه دکتر خوب بیخودم خودتو نگران نکن من حقیقتادخیلی حرفای این دکتر ...

آقای طالب زاده یه سری تو برنامه ی عصر که نمیدونم دیدی یا آورده بودنشون

عزیزم ببر پیش دکتر طب سنتی  یه دکتر خوب بیخودم خودتو نگران نکن من حقیقتادخیلی حرفای این دکتر ...

عزیزم من تهران نیستم.دکتر سنتی هم خوبه ولی توی شهرمون دکتر خوب سراغ ندارم .از موقعی که دکترش این حرفارو زده همش دارم بزور بهش خوراکی میدم اینم از دستم در میره 😂😂😂

عزیزم من تهران نیستم.دکتر سنتی هم خوبه ولی توی شهرمون دکتر خوب سراغ ندارم .از موقعی که دکترش این حرف ...

خب می خوای شمارشو بدم شاید منشیش تلفنی سؤالتو بپرسه ازش

یا مثلا واسه اینکه راه بیاد باهات بگو من آخرِ وقت زنگ میزنم 

بگو شهرستانی