2777
2789
عنوان

حلال کنید

115 بازدید | 7 پست

دیگه واقعا نمیکشم

میخام زندگی رو تموم کنم توی تاپیک قبلی گفتم دلیلش رو فقطططططط حلال کنید منصرف نمیشم😭💔 20 سالمه فقط ولی ....

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلالت باشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

از آدمهای که خود کوچک بین هستند بدم میاد تو ۲۰ سالته سنت کم نیست چرا تاپیکهایی میزنی که باعث افسردگی خواننده ها میشه اینجا دخترهای کم سن و سال میان این چیه که نوشتی .بخدا من که دختر هستم از این همه منت کشید حالم بهم خورد چه برسه به پسره .واقعا حق با اونه.زشت این کلام این رفتار بچه که نیستی یه خورده بزرگ شو