2777
2789
عنوان

همستر

137 بازدید | 11 پست

بچه ها من نمیدونستم به ولت باید وصل بشه و ... بگذریم

من 3 میلیون سکه ذاشتم 30 کا پروفیت 

به نظرتون اگر وصل میکردم چقدر میداد؟ میدونم کم داده به خیلیا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خیلی ناچیز بوده سکه و پروفیتت

من حدودا ۲ بیلیون سکه داشتم و نزدیک ۷ میلیون پروفیت

با ۱۰۰ تا کلید

۱۸۰۰ تا توکن بهم داد همش

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال چیزی ازدست ندادی

اره واسه همون ناراحت نیستم😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خیلی ناچیز بوده سکه و پروفیتتمن حدودا ۲ بیلیون سکه داشتم و نزدیک ۷ میلیون پروفیتبا ۱۰۰ تا کلید۱۸۰۰ ت ...

اره خیلی کم بازی کردم الانم ناراحت نیستم کنجکاوی کرذم

توکن چیه؟ من اینم نمیدونستم😂

واسه من بعد ۳ماه ۴میلیون ۱۰۰ چیز زیادی از دست ندادیخاک تو سرم😂😂

دورازجون بابا مهم نیست 

اره خیلی کم بازی کردم الانم ناراحت نیستم کنجکاوی کرذمتوکن چیه؟ من اینم نمیدونستم😂

😁همون چیزی ک همستر درمجموعِ فعالیتی ک کردی بهت میده میشه توکن

که بعد تبدیلش میکنی ب دلار و بعد ب تومان

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

😁همون چیزی ک همستر درمجموعِ فعالیتی ک کردی بهت میده میشه توکنکه بعد تبدیلش میکنی ب دلار و بعد ب توم ...

خدایی سخته😂

خدایی سخته😂

😁👌🏻👌🏻

خیلی ناچیز بوده سکه و پروفیتتمن حدودا ۲ بیلیون سکه داشتم و نزدیک ۷ میلیون پروفیتبا ۱۰۰ تا کلید۱۸۰۰ ت ...

به تومان چقد میشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷