2789
عنوان

بچم دل دردرده

100 بازدید | 15 پست

ببخشید عنوان دروغ زدم که مرد نیاد ولی سوالم اینه 

من ۱۵ سال از ،ازدواجم میگذره تواین سالها همیشه رابطمون چراغ خاموش بوده بدون اینکه هیچ دیدی به هم داشته باشیم و شوهرم هم هیچ موقع تاحالا هیچ اظهار نظری نسبت به اندامم نداشته کلابگم نسبت به هیچ چیز که اصلابگه خوبی ،بدی،چاق شو ،لاغرشو هیییییچ 

به نظرتون عجیب نیست انگارکه اصلا گرایشی بهم نداره به نظرتون اینا دلیل نمیشه که اصلا دوستم نداره وهیچ چیزم براش مهم نیست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۵ سال گذشته تو باید بهتر میدپنستی سلیقش رو

چجوری بودی ازدواج کردی

اگه از اول اینجوری بوده که اصلا مشکوک نیست

ولی خب میتونی خودت امتحانش کنی مثلا بگی میخوام برم باشگاه

اونموقع میفهمی نظرش چیه

از یه شمع شروع کن . کم کم خودت احساسی اش کن شاید واقعا بلد نیست 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

وا مگه میش؟ یعنی تو ل.خ.ت همسرتو ندیدی تاحالا

چرا ازحمام که اومده ولی موقع رابطه چه موقع نامزدی چه بعدعروسی همیشه چراغ خاموش . تورابطمون هیچ فانتزی نداریم. حسرت بردم یه باربهم بگه برو فلان سوتینو بخر ولی اصلا 

قربون صدقه کلامی میره ولی تورابطه فقط میخواد زود تمومش کنه واگه من خودم چیزی نگم من اصلا براش مهم نی ...

خوب فداتشم شوهر منم اینجوریه 😑 بفمر خودشه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من خودم بعضی وقتا میگم بزارچراغ روشن باشه قبول نمیکنه میکه نه همروخاموش میکنه

منم شوهرم این کارو میکرد الان چراغا رو زیاد خاموش نمیکنه شاید استرس میگیره 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔