2777
عنوان

اخلاق شوهر🥴

524 بازدید | 55 پست

بیاید از اخلاقای خوب شوهراتون بگید 

من هرچقدر فکر میکنم شوهرم اخلاق خوب نداره😂😂🤦🏻‍♀️

کلا یه نکته ی مثبت نمیتونم پیدا کنم تو وجودش😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا هم دردیم 

فقط پسر خوب برا مامان باباشه وسلام 🤌🏻

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

مهربون دست و دل بازه تکیه گاه خوبیه کلا

خدا برات نگهش داره🧿

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

شوهرم من خیلی دست ودلبازه هرچییییییییی بخوام برام فراهم میکنه بهترین باباس برا بچه هامون مهربونه 😍😍😍🤣🤣

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

من عصبی شدنی سکوت میکنه هیچچی نمیگه

خسته میشم کمکم‌ میکنه

پیش خانوادش ازم حمایت میکنه

از خودش میگذره برا خرید و اینا برامون همه چی فراهم میکنه 

بب احترامی کلا بلد نیست انگاری 

روشن فکره یعنی کاری نداره طرف چی میپوشه کجا میره سرش تو کار خودشه 

اخلاق بدم داره دیگه این وسط

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اقا هم دردیم فقط پسر خوب برا مامان باباشه وسلام 🤌🏻

واقعن چرا؟چراوقتی یه پسروابستگی شدیدب پدرمادرداره براش زن میگیرن چرایه دخترروانقدعذاب میدن چراخودمادرمیادخواستگاری چرا......اگه خیلی دلشون نوه میخادمیتونن برن رحم اجاره بگیرن یاازبی سرپرست بیارن چرایه دخترک باهزارامیدمیادخونه بسازروی سقف خونش مث ابرسیاه میمونن😞

واقعن چرا؟چراوقتی یه پسروابستگی شدیدب پدرمادرداره براش زن میگیرن چرایه دخترروانقدعذاب میدن چراخودماد ...

خدا نگذره از اینطور ادماااااا

بخوام بهتون از زندگیم بگم بخدا اعصابتون خورد میشه 

این همسر منوووو مدیون بهر آوردن احساس گناه میکنه در مقابلشان همش میخواد بهشون برسه 

انگار همسرم اونارو زاییده

خدا نگذره از اینجور ادماااااا که بچه هاشون رو بد تربیت میکننننن

بند نافشون رو نمیبرن😤💔

خدا نگذره از اینطور ادماااااابخوام بهتون از زندگیم بگم بخدا اعصابتون خورد میشه این همسر منوووو مدیون ...

من بخام اززندگیم بگم باورکن مشکلاتتویادت میره😞توشهرغریب غریب کشت کنن😞😞چرااجی مگه ماچی خواستم خداک دیدمن تو چ خونوادی بزرگ شدم چقدخارم کردن خدادیددلش ب رحم نیومدزندگی بهتری بم بده مگه من ب خواسته خودم اومدم ب این دنیا🥲😞😞