2777
2789
عنوان

درباره ی نفخ

36 بازدید | 5 پست

الان با پزشک متخصص گوارش از طریق اسنپ تماس گرفتم و مشاوره گرفتم یه دارو گفت بگیرم دو هفته ای بهتر میشه

ولی روم نشد یه چیزی رو بپرسم چون احساس کردم به دکتر ربطی نداره😮‍💨

الان من مشکل نماز خوندن دارم یه بادی تو شکمم میپیچه هی و بهم فشار میاره و ول میکنه نمیدونم ازم خارج میشه که فشار کم میشه یا چی

نمیدونم مثلا وضو و نمازم باطل میشه یا نه

؟!

عزیزم، تا مطمئن نشدی که باد از معده خارج شده، وضو باطل نیست، اصلا نگران نباش، من قبلا این مشکل رو دا ...

اخه چجوری باید مطمعن بشم

آخه یهو بعد یه فشاری که خودمو سفت نگه داشتم سبک میشم شک میکنم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه چجوری باید مطمعن بشمآخه یهو بعد یه فشاری که خودمو سفت نگه داشتم سبک میشم شک میکنم...

ن عزیزم، ببین وقتی مانع خروج باد بشی، باد به روده برمیگرده و احساس سبکی می کنی، باد اگر خارج بشه متوجه میشی، اصلا همین شک، یعنی بادی خارج نشده و وضو درسته

ن عزیزم، ببین وقتی مانع خروج باد بشی، باد به روده برمیگرده و احساس سبکی می کنی، باد اگر خارج بشه متو ...

مرسی عزیزم

امیدوارم این مایوس بودنه ازم برداشته بشه چون اصلا نمی‌چسبه نماز اینجوری بهم😩

اخه چجوری باید مطمعن بشمآخه یهو بعد یه فشاری که خودمو سفت نگه داشتم سبک میشم شک میکنم...

ببین وقتی خودت رو سفت نگه داری، باد به روده برمیگرده و حس سبکی می کنی، اصلا همین شک و عدم اطمینان ، یعنی بادی خارج نشده، 

هروقت مطمئن شدی خارج شده، اونوقت وضو باطله