2777
2789
عنوان

شهر بدون مرده شور خونه😥

384 بازدید | 48 پست

داشتم تو اینستا یه کلیپ میدیدم درمورد عجیب ترین شهرهای ایران 

رسید به ایوان استان ایلام که گفته بود همشون مرده هاشونو تو خونه میشورن

نمیدونم چرا ناخوداگاه ترسیدم فکر کن یه خونه رو با کلی ذوق و شوق اجازه کنی بعد بفهمی تو حموم اون خونه مرده شستن یا چقد برای بچه ها ترسناکه حتی یکی نوشته بود چون بچه هاشون شاهد این چیزا بودن بارها دیده شده بچه ها تو بازی مثلا دارن مرده میشورن و کفن میکنن

خب هرچیزی جا و مکانی داره 

عجیب بود برام و خیلی ترسناک☹️

البته اینم بگم من از مرده واقعا میترسم و دست خودمم نیست

از یکی از دوستام که کورده و تو یه شهر کوچیک زندگی میکنه پرسیدم نمیدونم چرا بهش برخورد گفت خب مامانبزرگ منم وقتی مرد تو حموم ما شستیمش مگه چیه😕

نمیدونم من تو این مورد ترسوئم یا بقیه شجاعن

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

خب تو حموم یه خونه ، میت شسته باشن

کجاش ترسناکه ؟

میت که ترس نداره ، همون آدم معمولیه ، منتهی دیگه قلبش نمیتپه

ولی به نظرم غسال بشوره بهتره

چون کارش همینه و موارد مذهبی رو کاملا حفظه

بعضی افراد هم بر اثر بیماری فوت میکنن ، عفونت پخش میشه

یا بعضیا بخاطر تصادف و دعوا و سانحه ، قطع عضو میشن ، دیدن این صحنه ها واسه اعضای خونواده خوشایند نیست و تا آخر عمر پس ذهن شون میمونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو روستای پدر منم مرده شور نیست هر کس مرده ی خودش رو میشوره با  دل و جون میرن 

برای مادربزرگم مامانم عمه هام رفتن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو خونه نه غسال خونه دارن ،غسال ندارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه شما ترسویی. ادم مرده داریم تا ادم مرده. وقتی عزیزت میمیره دور ازجون اون دیگه یه جسد نیست. یه عزیز از دست رفتست که انقدر غم داره و دلتنگی که ترس برات معنا نکنه

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.