شما تا حالا استفاده کردین؟ من رفتم پیش یه ماما برام زایلوژل نوشت فقط اولش سر بشه که پرده زده بشه بقی ...
بله استفاده کردم ..من بعد از۶ماه مشکلمحل شد.فکر میکردمقراه ردرد زیادیروتحملکنم واسههمینمیترسیدم.باورکن دردشحتیاز درد یه خراش کوچیک کهباناخن رو پوستمیوفتههمکمتره.اینا همش ترسه.دکترمنگفت کاندوم تاخیری بگیر برعکسش کن بنداز رو انگشتت.کاملاآغشتهب لوبریکانت بکن بعد اروم وارد کن و انگشتت رو داخلشجلو عقب ببر بعدش ک جاباز کرد بادوانگشتاینکارو بکن.اونکاندومه باعث بی حس شدنو گرم شدنداخل میشه بعد با اصل کاری امتحان کنین.اگهمیترسی خودتانجام باانگشت شوهرتامتحانکنین
من حتی اجازه نمیدم که انگشتشو وارد کنه به درجه ای رسیدم که ارزوی مرگ میکنم🥺
خب اگه اینطوری هستی تا چند وقت خودت با بدن خودت آشنا شو لمسش کن بدون اینکه چیزی واردشکنی.باید اول حساسیت رو کمتر کنی تا بتونی با انگشت امتحان کنی.اگه بازممیترسی یه دستکش پارچه ای تمیزبپوش با اون فقط خودتو لمس کن هروقت برات عادی شد انگشت رو اونطوری ک گفتم وارد کن.شما حتی عملم کنی بکارتو برداری بازم تا ترست نریزه نمیتونی چیزی. واردش کنی.
دختر خوب این چیزی نیست که بخاطرش زانوی غم بغل بگیری.اکثر خانومهایی که دورت میبینی همشون این مرحله و این ترس رو تجربه کردن و موفق هم شدن.منو و دوستمم و همزمان باهم ازدواج کردیم هر دوهم ترس از رابطه داشتیم ولی بلخره حل شد .ی زمانی به این روزات میخندی.امیدوارم زودتر حلش کنیو خبر خوب رو بهمون بدی.